İLK SEZONDA BÜYÜK BAŞARI

Tarihinde ilk kez Süper Lige çıkan ve bu sezon ilk kez mücadele ettiği ligde başarılı olan Gaziantep Futbol Kulübü, adından sıkça bahsettirdi. 14 yabancısıyla ligde yoluna devam eden Gaziantep ekibi, lige başladığı teknik direktörü Marius Sumudica ile sezonu tamamlayacak. Topladığı 43 puanla rahatlayan Gaziantep Futbol Kulübü, sezon başı hedefine ulaştı.

İLK 10 HEDEFİ TAMAM
Şu ana kadar topladığı puanlarla ligin rahat takımlarından birisi olan Gaziantep Futbol Kulübü, ilk sezonu olmasına rağmen iyi bir süreç geçirdi. Sezon başında ligi ilk 10 takım arasında tamamlama hedefi koyan Kırmızı-Siyahlı takım bu hedefine ulaştı. Şu ana kadar oynadığı maçladan 43 puan alarak ligde 9. sıraya yerleşen Gaziantep FK, bir çok takım düşmeme mücadelesi verirken kendisi ise rahat bir nefes aldı.

5 BERABERLİK 2 GALİBİYET ALDI
Bir çok takımın düşme potasında yer aldığı Süper Lig’de Gaziantep Futbol Kulübü, ilk tecrübesini yaşadığı bu sezon iyi sonuçlar aldı. Ligin ilk yarısını 24 puanla tamamlayarak rahatlayan Gaziantep Futbol Kulübü, ikinci yarıda ise istikrarsız görüntü sergilemesine rağmen ligi en iyi yerde bitirmeye hazırlanıyor. Son olarak Denizlispor ve Konyaspor maçlarını kazanan Gaziantep Futbol Kulübü, Kasımpaşa ve Kayserispor ile berabere kalarak ligde 43 puana ulaştı.

PANDEMİ SONRASINDA BÜYÜK BAŞARI
Gaziantep Futbol Kulübü, koronavirüs sonrasında adeta yeniden canlandı. Korona sonrasında çıktığı 7 maçtan 5 beraberlik ve 2 galibiyet alarak namağlup yoluna devam eden Kırmızı-Siyahlı takım, topladığı 11 puanla hedefine ulaştı. Son maçını bu hafta Yeni Malatyaspor ile oynayacak olan Gaziantep Futbol Kulübü, bu maçtan en az bir puan alarak ligi tamamlamak istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri