Maske Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Maske Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Maske kullanımı yaparak çeşitli virüslerin vücudunuza girmesini kolayca önleyebilirsiniz. Özellikle günümüzde pek çok kişinin ölümüne neden olan ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü için mutlaka maske kullanımı yapmanız gerekir. Maskeler çok farklı çeşitlerde ve farklı özelliklerde üretilip, satışa sunulmaktadır. Bu nedenle en doğru maskeyi hemen satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Hem kendiniz için hem de sevdikleriniz için doğru maskeyi seçtikten sonra yine kullanım talimatlarına göre kullanmaya özen göstermeniz gerekir. Cerrahi maske kullanım süresi 8 saattir. Yani bir gün önce kullandığını maskeyi diğer bir gün kullanmanız tavsiye edilmez. Çünkü maskelerin ön kısmına virüsler yapışabilir. Bu virüsler ise maskeyi elinize aldığınızda yine virüs bir şekilde sizlere bulaşacaktır. Bu konuya ve diğer konulara dikkat ettiğiniz sürece kendinizi korona virüsünden kolayca koruyabilirsiniz.

Çocuklar İçin Özel Desenli Maskeler

Kademeli eğitim sistemine geçilmesi ile beraber, çocuklar artık sosyal alanlarda daha fazla vakit geçirmeye başlamıştır. Bu gibi durumlarda ise çocuklara uzun süre maske kullanmasını sağlamak oldukça zor olacaktır. Bu nedenle hem koruyucu özelliği fazla olan hem de çocukların sevebileceği desenlerde maskeler satın almak daha doğru olacaktır. Gün boyu dışarıda olan çocuklar için farklı çeşitlerde ve farklı desenlerdeki maskeleri sabomar.com adresinden temin edebilirsiniz. Tamamen çocukların sağlığı düşünülerek üretilen bu maskeler çocuklarda kolay nefes almayı sağlarken, düz ve tek tip olmamaları nedeni ile de çocuklara oldukça eğlenceli gelecektir. Yani çocuğunuzun sağlığını korumak adına desenli maskeler satın alabilirsiniz. Yine virüs salgını, her gün haberlerde yer alan ölüm oranları ve maske kullanımı çocukların psikolojilerini de olumsuz yönde etkilemektedir. Çocukların virüs korkusunu yenmek adına onların da eğlenceli bulacağı maskeler tercih edilmelidir. Bu sayede çocuklar maskelerini daha fazla sevecek ve alınan tedbirlere harfiyen uyum sağlayacaktır. Siz de kendi çocuğunuz için veya sevdiğiniz diğer aile çocukları için bu harika desenlerdeki maskeleri tercih edebilirsiniz. Çocuklar için canlı renklerde ve neşeli desenlerde hazırlanan bu maskeleri web sitesinden hızlı ve güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz.

Maske Satın Alırken Dikkat Etmeniz Gereken Konular

Her maske koruyucu özelikte değildir. Maskelerin koruyucu özelliklerde olması için belli bir üretim kalitesinde olması gerekir. Aksi halde maske kullanımının bir önemi kalmaz. Özellikle normal kumaşlardan üretilen veya kağıt gibi malzemelerden üretilen maskeler, üzerinde daha fazla nem ve bakteri toplayacağı için daha fazla virüse yakalanmanıza neden olacaktır. Özellikle çocuk ve kronik hastalığa sahip olan kişiler için n95 maske kullanımı gibi özel maskeler tercih edilebilir. Maske satın alırken dikkate almanız gereken konular ise;

· Maske tercih ederken koruyucu özelliğine dikkat etmeniz gerekir. Çünkü pek çok maske cerrahi maskeler kadar, koruyucu değildir. Bu nedenle özel kumaşlardan üretilen ve üretimi yapılırken el değmemiş maskeleri tercih etmeniz gerekir.

· Cilde zarar vermemelidir. Maske tercihi yaparken, cildinizi tahriş etmeyeceğinden emin olmanız gerekir. Full ultrasonik maskeler ise cilde her hangi bir şekilde zarar ve tahriş gibi etki yapmayacaktır. Bu nedenle sık maske kullanmak zorunda kalıyorsanız, full ultrasonik maskeleri tercih etmeniz önerilir.

· Maske tercih ederken sadece görselliğine değil, koruyucu olması özelliğine de dikkat etmenizde fayda vardır. Pek çok kişi maskeleri sadece görsellik açısından kullanmaktadır. Özellikle günlük veya özel gün giyim kombinlerine uygun olacak ama hiçbir koruyucu özelliği olamayan maskeleri tercih edebilirler. Ancak bu tamamen yanlış ve hatalı bir tercihtir. Eğer maskelerde de görselliğe önem veriyorsanız, o halde sabomar.com adresinde yer alan desenli maskeleri tercih edebilirsiniz. Burada sizler için özel renk seçenekleri ve desen seçenekleri mevcuttur. Bu sayede hem koruyucu hem de güzel görsellere sahip olan maskelere ulaşım sağlayabilirsiniz.

· Tek katlı kağıt maske ya da kumaş maske yerine 3 katlı maske tercihinde bulunmanız gerekir. Maskeler ne kadar kalın ve özenli bir şekilde üretilirse virüsün yayılması da o kadar engellenecektir. Bu nedenle üç katlı maskeleri tercih edebilirsiniz.

Web site üzerinde alış veriş yaptığınızda istediğiniz kriterlerdeki maskelere daha kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Sitede sadece tek parça ürün almak yerine toptan ürün satın alabilirsiniz. Yine burada sadece maske satışı değil, aynı zamanda da hastane terlikleri, çeşitli iş ayakkabıları, iş çizmeleri, hamile terlikleri, full ortopedik terlikler, antikor testleri ve koruyucu önlük gibi pek çok ürüne uygun fiyatlardan sahip olabilirsiniz.

En güvenilir site olma özelliğine sahip olan sabomar.com adresinden farklı ürünler tercih edebilirsiniz. Düz maskeler ve terlikler yerine daha eğlenceli ve daha canlı desenlerdeki ürünleri de hızlıca alabilirsiniz. Ürünlerden memnun kalmadığınızda ise 14 gün içinde iade etme hakkınız da mevcuttur. Bu sayede ürünleri gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Aldığınız tüm ürünlerde kargo bedava olduğu için ekstra bir kargo ücreti de tarafınıza yansımayacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri