Proplan Köpek Maması

Proplan Köpek Maması

Proplan köpek maması yavru, yetişkin, küçük ırk ve yaşlı köpeklerin beslenmesine uygun şekilde geliştirilmiş bir mamadır. Karbonhidrat ve protein yönünden oldukça zengin ve lezzetli bu mamalar köpeğinizin gelişimini destekler. Besinsel ihtiyaçlarını tam ve dengeli şekilde karşılar. Köpeklerin özel ihtiyaçları için üretilmiş proplan köpek maması, dostlarınızın severek ve afiyetle yiyeceği şekilde hazırlanmıştır. Örneğin, köpeğinizin tercih edeceği birkaç çeşit şunlar olabilir; somonlu, somonlu ve pirinçli, tavuklu, tavuklu ve pirinçli, kuzu ve pirinçli, biftekli, parça etli ve hindili.

Proplan Köpek Mamasını Neden Tercih Etmelisiniz?

Yavru köpeklerin gelişmekte olan, küçük ırkların hassas ve yetişkin köpeklerin düzenli bir şekilde çalışması gereken sindirim sistemlerinin sağlıkla çalışmasına yardımcı olur. Gaz ve dışkı miktarında azalmalar görülür. Köpeklerin eklem ve güçlü kas yapısının oluşumunu destekler. Anne sütünden sonra bağışıklık sisteminin korunma ve güçlenmesine katkı sağlar. Görme ve beyin gelişimi için anne sütünde bulunan doğal yağ içerir. Köpeklerinizin tüy yapısı ve sağlıklı bir deri oluşumunda yardımcı olarak, deri ve tüy problemlerini ortadan kaldırır. Proplan köpek maması tanecik boyutlarını köpeğinize uygun olarak üretmiştir. Son derece kıtır ve gevrek olan tanecikleri sayesinde, köpeğinizi çiğnemeye teşvik eder. Ağız sağlığının korunmasına yardımcı olur. Diş ve diş etlerinde oluşabilecek plak ve tartar birikimini yüksek oranda azaltmasını sağlar. İçeriği köpeğinizde oluşabilecek alerjen bir durum veya gıdaya bağlı oluşabilecek hassas durumları en aza indirir.

Kullanım ve Muhafaza Koşulları

İlk olarak evinizde bulunan köpeğinize özel olarak üretilmiş bir mama tercih etmelisiniz. Proplan köpek maması her köpeğin beslenme ve gelişimini ayrı şekilde düşünmüş. Sizde ambalaj üzerinde bulunan yönlendirmelere göre dostunuz için en uygun olanı satın almalısınız. Her köpeğin kilosuna ve yaşına uygun porsiyonlar vermelisiniz. İlk başlarda yemeyi reddeden köpekler için diğer yediği mamalarla karıştırabilirsiniz. Ayrıca mamasının yanında sürekli su kabındaki suyu tazelemenizde yardımcı olabilir. Küçük paketler ve büyük paketler şeklinde satışa sunulmuştur. Proplan köpek maması güneş görmeyen, nemli ve sıcak olmayan ortamlarda muhafaza edilmelidir. Mamanın tazeliği köpeğiniz için oldukça önemlidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri