Hasta Yatağı Hangi Aralıklarla Temizlenmeli?

Hasta Yatağı Hangi Aralıklarla Temizlenmeli?

İnsan hayatı, farklı zaman aralıklarında farklı zorluklarla geçmektedir. Bu zorluklar, maddi ve manevi açıdan kişiyi sıkıntıya sokabileceği gibi, onun sağlığına da doğrudan etkilerde bulunabilmektedir. Böyle bir durumda kişinin tüm zamanı, sağlığını yeniden eski durumuna getirmek üzere gerçekleştirilen çabalarla geçmektedir. Sağlığın geri kazanılması yolunda uygun tedavi yöntemlerinin olmazsa olmazı, hasta karyolası olarak da bilinen tıbbi cihazlardır. Bu cihazlar, hasta yatağı adıyla günümüz sağlık merkezlerinde olduğu kadar, evlerde de sıklıkla kullanılan gelişmiş ürünlerdir. Kullanıcıları ve yakınları tarafından büyük bir memnuniyetle kendinden bahsedilen bu ürünler, günümüz tıp dünyasının vazgeçilmez unsurları haline gelmiş durumdadır.

Kaç Model Kullanımda?

Hasta yataklarında çok sayıda model bulunmaktadır. Bunun sebebi, tıbbi teknolojilerde yaşanan gelişmeler ve gerek uzmanlardan gerekse hasta yakınlarından alınan tıbbi geri bildirimlerdir. Bir hasta yatağının kalitesi, hastaya ve bakımından sorumlu olan kişilere sağladığı tıbbi kolaylıklarla ortaya çıkmaktadır. Bu anlamda hasta yataklarının modelleri çeşitlendirilmekte ve modern teknolojilerle geliştirilmektedir. Modellerden biri olan havalı hasta yatağı, havalı yatak yüzeyine sahip olan ve oldukça yeni sayılabilecek bir tasarımdır. Yatak yüzeyi, vücut ağırlığının uyguladığı basıncı dengeleme prensibine göre tasarlandığından, özellikle yatalak adı verilen hastaların bakımında büyük faydalar sağlamaktadır. Pozisyon veren havalı yatak ise, hareketsizlik nedeniyle özellikle yatak yaralarından mustarip hastaların en konforlu ve düzenli yatış pozisyonlarına getirilmesini sağlayan oldukça gelişmiş bir teknolojidir.

Nasıl Erişilebilir?

Bu yataklar, firmamızın üretim teknolojilerinde almış olduğu tecrübe ve kabiliyetlerle, en kaliteli bir şekilde üretilmekte ve kullanıcılarına sunulmaktadır. Hasta yataklarına erişim, oldukça kolay olduğundan tıbbi uzmanların verdiği direktifler doğrultusunda seçilen yatak modeli, Türkiye genelinde istenilen yere gönderilmektedir. Yatağın satış bedeli ödenerek teslim alınabileceği gibi, hasta karyolası kiralama hizmeti de kullanıcıya bir diğer kullanım alternatifi olarak sunulmaktadır. Kiralama veya satışta, yatağın kalitesi aynı olup, iki farklı kullanım alternatifi sunulmasındaki amaç, kullanıcının üründen her şartta rahatlıkla faydalanabilmesidir. Tasarımları ile hastaların sağlığına büyük ölçüde yardımcı olan bu yataklar, işlevsellikleri ile de hasta ve yakınlarının ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri