Şok Aktüel Ürünlerde Bu Hafta Bunlar Var?

Şok Aktüel Ürünlerde Bu Hafta Bunlar Var?

Şok marketler zinciri 81 ilde 5 binden fazla şubesi ile hizmet sunmaya devam ediyor. Birbirinden taze sebze meyve reyonu, süt ve süt ürünleri reyonu, kahvaltılık ürünler, kuru bakliyat, kişisel bakım ürünleri, ev temizlik ürünleri, güzellik makyaj ürünleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ürünler barındırıyor.

Her hafta olduğu gibi bu haftada şok marketlerde dilediğiniz birçok üründe indirim imkânı sunuyor. https://biliyormuyuz.com/'un haberine göre bu hafta Şok marketlerde ev araç gereçleri, kişisel bakım ürünleri ve gıda ürünlerinde indirim bulunur.

İndirimli ürünler ve ürün seçenekleri müşterilerini bekliyor. Elektrikli sobalar, tıraş makinesi, temizlik ürünleri, makyaj malzemeleri, tuvalet kâğıdı ve havlu, tencere takımları, su bardağı çeşitleri, çay bardağı çeşitleri, siyah renk tasarlanan kavanoz ve yağdanlık çeşitleri, saklama kapları bulunur.

>> Sony, PS4 ve PS4 Pro’yu İlk Alan Müşterisine Bir Sürprizle PS5 Gönderdi

Şok Market Kampanyaları

Havaların soğuması ile beraber şok marketlerde kışlık ürünler de raflarda yerini almaya başladı. En çok tercih edilen ve ihtiyaç duyulan kışlık bereler hem yetişkinler için hem de çocuklar için özel tasarımları ve renkleri ile göz dolduruyor. Eldivenler, ev botları, tüylü terlikler, kadın pançolar oldukça kaliteli özellikleri ile şok marketlerde yerini aldı. 81 ilde birçok ilçede Şok marketler tüm bu birbirinden güzel ev ihtiyaçlarını müşterilerinin kullanımına sunuyor.

Uygun fiyat özelliği ile satışa sunulan Bu ürünler tek çok müşteriye hitap edecek şekilde hazırlanmıştır. Biliyormuyuz.com' a göre şok marketlerde 25 TL ve üzeri alışverişlerde oldukça uygun fiyata alınabilecek ürünlerde raflarda yerini aldı. Özellikle temizlik ürünleri piyasada satılan fiyatlarının çok daha altında müşterilere sunuluyor.

Evinizin ve mutfağınızın ihtiyaçlarını belirledikten sonra dilediğiniz gibi şok marketlerde alışveriş yapma keyfini yakalayabilirsiniz. Şok mağazaları tarafından düzenlenen haftalık aktüel ürünleri takip ederek tüm ürünlerimizi uygun fiyata alabilirsiniz.

Kaynak: https://biliyormuyuz.com/category/sok-aktuel/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri