BASKETÇİLER GÜÇLENİYOR!

Yeni sezonda İNG Basketbol Süper Lig’inde başarılı olmak isteyen Gaziantep Basketbol takımı gücüne güç katmaya devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı takım baş antrenör Nenad Markoviç ile sözleşme yenilirken yeni transferleriyle kadrosunu güçlendindi.

RASHARD KELLY TAMAM
Gaziantep Basketbol, geçtiğimiz sezon Dolomiti Energia Trento forması giyen 24 yaşındaki Rashard Kelly ile anlaşmaya vardı. Sözleşmesini uzattığı başantrenörü Nenad Markovic önderliğinde önümüzdeki sezona hazırlanan Gaziantep Basketbol, Sportando’dan Emiliano Carchia’nın haberine göre geride bıraktığımız sezon Dolomiti Energia Trento formasıyla 7DAYS EuroCup’ta mücadele eden 24 yaşındaki Amerikalı uzun forvet Rashard Kelly ile anlaştı.
Dolomiti Energia Trento formasıyla 2019/20 sezonunda İtalya LegaBasket Serie A ve 7DAYS EuroCup’ta toplamda 35 maça çıkan Kelly, ortalama 25.9 dakika süre alırken 9.6 sayı, 5.2 ribaund ve 2.2 asist istatistikleriyle mücadele etti.

BASKEÇİLERE ABD’Lİ ŞUTÖR
ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol, ABD'li oyuncu Brynton Lemar'ı transfer etti.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantep temsilcisi, geçen sezonu Polonya ligi ekiplerinden Start Lublin'de geçiren Brynton Lemar ile temasa geçti.
Bir yıllığına anlaşılan 25 yaşındaki şutör, yeni sezonda Gaziantep ekibinin başarısı için mücadele edecek.

MOUHAMADOU JAİTEH GAZİANTEP’TE
Transferde harekete geçen Gaziantep Basketbol takımı, Mouhamadou Jaiteh ile anlaştı. Gaziantep Basketbol 1994 doğumlu 2.11 boyundaki pivot Mouhamadou Jaiteh ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Avtador Saratov forması giyen Mouhamadou Jaiteh 13.4 sayı, 9.9 ribaund, 1.2 asist ortalama ile sezonu tamamladı.

BRYNTON LEMAR ANLAŞMA SAĞLADI
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren ING Basketbol Süper Lig takımlarından Gaziantep Basketbol, Brynton Lemar ile anlaştı. Gaziantep ekibi 1995 doğumlu 1.93 boyundaki skorer gard Brynton Lemar ile sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Polonya ligi ekiplerinden MKS Start Lublin forması giyen Lemar, 16.7 sayı, 4.3 ribaund, 3.9 asist ile sezonu tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri