Gaziantep’te şok intihar! Çocuklarının gözünün önünde aşağı atladı!

Gaziantep’te şok intihar! Çocuklarının gözünün önünde aşağı atladı!

Gaziantep'te iki gün önce aynı günde Gazikent de 4. kattan bir bayanın balkondan atlayarak intiharı ve Maviken de bir gencin 7. katta evlerinin penceresinden atlamak suretiyle intiharının ardından bu gün de Şehitkamil ilçesi Güvenevler mahallesinde 2 çocuk annesi bir bayanın 4. kattan kendini boşluga bırakarak intihar etmesi "Neler oluyor" sorusunu akıllara getirdi.

Gaziantep’te 2 çocuk annesi bir kadın kendini 4. kattan kendini boşluğa bıraktı. Güvenevler Mahallesi’nde yaşanan olayda Sezay Ö. adındaki kadın olay yerinde hayatını kaybederken son günlerdeki intihar olayları, Gaziantep’te neler oluyor sorusunu gündeme getirdi.

Gaziantep’te son 2 günde 3 kişi kendini yüksekten atarak intihar etti. Son intihar haberi Güvenevler Mahallesi’ndeki Mehmet Api Meslek Lisesi’nin karşısındaki bir binadan geldi. İkamet ettiği evin 4. katından kendini boşluğa bırakarak intihar eden Sezay Ö. olay yerinde yaşamını yitirdi.

Gaziantep’e Neler oluyor?
Gaziantep’te son 2 günde 3. intihar olayı olarak kayıtlara geçen olay hakkında soruşturma başlatılırken, yaşamını yitiren kadın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri