Muhittin Bay'dan Bahar Kalkanı Harekatı'na destek açıklaması

Kürşat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Gazikent Derneği Kurucu Başkanı Muhittin Bay, yaptığı basın açıklamasında “Bahar Kalkanı Harekatı’na” destek açıklaması yaptı.

Kürşat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Gazikent Derneği Kurucu Başkanı Muhittin Bay yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Başta Gaziantep olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında Ailemizin ve Türkmen Boyları’nın mensupları ve Derneğimizin üyeleri ile temas halindeyiz. Ortak bir ses halinde her birimiz ve birliğimiz ile Şanlı Ordumuzun ve Yüce Milletimizin zamansız ve koşulsuz arkasındayız. Öncelikle belirtmek isterim biz bu kutsal toprakları başkalarından bağışla, yardımla alıp vatan yapmadık. 1071 den bu yana yüzbinlerce Şehit yüzbinlerce Gazi ile bu topraklar Vatanımız oldu, Türkiye Cumhuriyeti ve Türkiye ilelebet bu topraklarda olacak. Bundan yüz yıl önce Atalarımız Çanakkale’de, Sakarya’da, Kocatepe’de, Antep’te vatanı nasıl savunduysa bizler de bugün aynı şekilde Kutsal Vatanımızın sınırlarını ve Yüce Milletimizin yüksek ideallerini canımız pahasına savunmaya hazırız. Kimse bu vatanın topraklarına ve milletin ideallerine, güvenliğine, huzuruna göz dikemez, bu topraklarda Türkiye Cumhuriyeti’nin müdahil olmadığı hiçbir plan kurulamaz, hesap yapılamaz ve gelecek tasarlanamaz.

Son dönemde büyük acılar yaşadık özellikle sınır ötesi operasyonlarda kaybettiğimiz şehitlerimizin acısı hala yüreğimizde Şehitlerimize rahmet, Gazilerimize acil şifalar ve ailelerine sabırlar diliyorum. Ancak Gaza ve Gazilik, Şahadet ve Şehitlik bizler için en yüce makamdır. Bizi, Müslüman Türk Milletini, ölümle korkutmak tehdit etmek akla ziyandır. Türk Milleti vatanının birliği ve devletinin bekası için yaşar ve gerekirse bu uğurda koşarak şehitliğe gider.

Bizler bugün bu bilinçle Kadim ve Güçlü Devletimizin, Şanlı ve Kahraman Ordumuzun, Yüce Milletimizin yanındayız. Yüzlerce yıldır sahip olduğumuz toprakları yüzyıl önce Şahinbeyler, Karayılanlar, Şehitkamiller şehit olup nasıl korudu ise bugün onların torunları bizler de hiç düşünmeden vatan uğruna Gazi olmaya, Şehitliğe koşmaya hazırız.

Özellikle belirtmek isterim artık ordumuz Avrupa’nın ve hatta Dünya’nın en güçlü ordusudur. Teknolojisi ve harp yeteneği ile bugün tüm dünyayı kendine hayran bırakan bir yapıya sahibiz. Bu ordunun başında ise hiçbir koşulda Memleket sevdasından geri adım atmamış, “Milletin ve Devletin Bekasından” başka çıkar gözetmemiş çok önemli bir lider bulunuyor. Cumhurbaşkanımız önderliğinde Devletimizin tüm kademeleri ve Ordumuz düşmanlara ve onların gizli destekçilerine gereken dersi bugüne kadar verdi. Şüphemiz yok ki bir kez daha onlara çok önemli ve büyük bir ders verilecektir.

Şanlı Ordumuza, Kahraman Mehmetçiğimize, Fedakâr Komuta Kadememize ve Cumhurbaşkanımıza güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Bilinmelidir ki ihtiyaç halinde bizler bir sel olur dağları yıkar onların ardında dururuz.

Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşımızda, Antep Harbinde, Kıbrıs Barış Harekatı’nda ve 15 Temmuz hain darbe girişimde olduğu gibi Yüce Milletimiz sadece bir tek işaret ile tek yumruk tek yürek olur cepheye koşar. Bu hissiyat ile Devletimize ve Ordumuza çıkmış olduğu her seferde zafer temenni ediyorum.

Aziz Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyor Milletimizin başı sağ olsun diyorum.

Devletimize ve Ordumuza şartsız koşulsuz desteğimizi bildiriyorum.

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.

Vatan Sağ olsun, Memleketin Yiğit Evlatları Mehmetçiğe Selam olsun…

Saygılarımla…”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri