Büyükşehir’in aşevleri lezzet ve mutluluk dağıtıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi aşevleriyle, binlerce kişinin sofrasına sıcak yemek girmesin sağlıyor. Bekirbey Aşevi ve Hacıbaba Aşevi olmak üzere iki noktadan günlük 3 bin kişiye bir sulu, bir pilav ve ekmek dağıtımı yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmeti vatandaşı mutlu ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Bekirbey Aşevi’nde dağıtılan 1500 kişilik yemeklere, özellikle ihtiyaç sahipleri ve yaşlılar büyük ilgi gösteriyor. Bekirbey Aşevi’nde dağıtılan yemekleri almak için yoğun bir kalabalık oluşturan vatandaşlar, “Başkanımız Fatma Şahin sayesinde sofralarımıza, güzel ve sıcak yemek giriyor. Bu hizmette emeği geçenlerden Allah razı olsun. Çünkü bu bölgede bakıma muhtaç, yaşlı ve ihtiyaç sahibi çok insan var. Yemek yapamayan yaşlılar bir kenara, evinde etli yemeğe hasret olan o kadar kişi varki, bu sokak ve mahallede herkes yemek dağıtım saatini dört gözle bekliyor ” şeklinde konuştular.
Binlerce kişinin sofrasına sıcak bir yemek girmesini sağlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. M.Abdullah Aksoy; “Bekirbey Aşevi ve Hacıbaba Aşevlerinde, günlük 3000 kişiye yemek dağıtıyoruz. Bu hizmetten dolayı olumlu geri dönüşler alıyoruz. Binlerce kişinin sofrasına bir katkı sağlamak adına günlük sulu yemek, pilav ve ekmek şeklinde bir dağıtım planladık. Yaklaşan Ramazan ayı içinde hazırlıklarımız sürüyor. Ramazan ayında da insanların iftar sofralarında yerimizi alacağız” diye bilgi verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri