Wetransfer

Wetransfer

Wetransfer, 2009 yılında kurulmuş olup büyük dosyaların gönderimini sağlayan bir sistemdir. Yalnızca büyük dosyaların değil küçük çaplı dosyaların da gönderilmesini sağlıyor. Wetransfer sayesinde istediğiniz kişiye istediğiniz boyuttaki dosyaları hızlı ve pratik bir şekilde gönderebiliyorsunuz. Dosya gönderememek çoğu zaman can sıkıcı oluyor. Örneğin bir arkadaşınıza çok beğendiğiniz bir video göndereceksiniz ancak dosya boyutu büyük olduğu için gönderemiyorsunuz. İşte tam da bu noktada Wetransfer yöntemi çok işe yarıyor.

Kullanımında son derece basit olduğu için son yıllarda git gide yaygınlaştı. Artık pek çok insan dosya gönderirken Wetransfer sayesinde zorluk yaşamıyor. İç yüzü de gayet sade olduğu için anlaşılması da kolay oluyor. Amsterdam merkezli olmasına rağmen neredeyse tüm dünya üzerinde kullanıma hazır hale getirilmiş.

Wetransfer Kullanımı

Wetransfer kullanmak için öncelikle web sitesine giriş yapıyorsunuz. Sonrasında ekranın sol kısmında bulunan ‘’Dosya Ekle'' kısmına tıklıyorsunuz. Bu bölüm genelde mavi renkte olur ve Dosya Ekle yerine sadece + işaretinde de olabilir. Daha sonra karşınıza çıkan ekrandan göndermek istediğiniz dosyayı seçerek ‘’AÇ'' butonuna tıklıyorsunuz.

Dosyayı seçtikten sonra alt tarafta yer alan mail kısmına dosyayı göndermek istediğiniz kişinin mail adresini giriyorsunuz. Sonra da kendi mail adresinizi yazarak belirtmek istediğiniz bir not varsa notunuzu bırakıyorsunuz. Son olarak ‘’Aktar’’ düğmesene basarak işlemi sonlandırıyorsunuz. Wetransfer hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız https://tekmoloji.com/wetransfer-ile-buyuk-boyutlu-dosya-nasil-gonderilir-2667/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri