ALTIPARMAK: Taraftarımızla hedefimize ulaşacağız

ALTIPARMAK: Taraftarımızla hedefimize ulaşacağız

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Mehmet Altıparmak, taraftar desteğiyle şampiyonluğa ulaşmak istediklerini bildirdi. Bugün oynayacakları Denizlispor karşılaşmasına taraftarları davet eden Mehmet Altıparmak, "Taraftarlarımızın vereceği destekle bu sezon şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, göreve geldikleri günden bu yana her geçen gün daha iyi futbol sergilediklerini belirtti. Denizlispor maçı öncesinde umutlu konuşan Altıparmak, tek hedeflerinin bu maçı kazanmak olduğunu söyledi. Altıparmak, taraftarların desteğiyle şampiyonluk hedefine ulaşacaklarına inandığını kaydetti.

Zorlu bir göreve geldiğinin farkında olduğunu ancak hem Gaziantep şehrinin hem de kulübün inanılmaz bir potansiyeli olduğunu ifade eden Altıparmak, "Geldiğimiz günden bu yana ciddi bir mesai harcıyoruz ve bunların sonucunu sahada alabilmek gerçekten bizleri memnun ediyor. Her geçen gün şampiyonluğa bir adım daha yaklaşıyoruz ve taraftar desteğine ihtiyacımız daha da artıyor. Umut ediyorum ki, Denizlispor karşılaşmasında da tüm Gaziantepliler yanımızda olur ve alacağımız galibiyeti yine hep birlikte kutlarız. Futbolcularımın bu karşılaşmada da yüreklerini sahaya koyacaklarına dair inancım sonsuz. Yeter ki bu takıma gönül veren, herkes o tribünlerde bizleri desteklesin." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri