Öz Taşıma İş 3. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştiriyor

Öz Taşıma İş 3. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştiriyor

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay; "İş kolunda lider olan sendikamız, 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek olmanın heyecanıyla hedefine emin adımlarla ilerliyor" dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı olan ve taşımacılık iş kolunun lideri konumunda bulunan Öz Taşıma-İş Sendikası, 7 Nisan Pazar günü 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay; "İş kolunda lider olan sendikamız Öz Taşıma-İş, büyük ailesiyle hedefine doğru ilerlemeye devam ediyor. İnşallah 7 Nisan Pazar günü sendikamızın 3. Olağan Genel Kurulunu büyük bir coşku ve heyecanla icra edeceğiz. Türkiye'nin her yerinde bulunan üyelerimizin, temsilcilerimizin ve delegelerimizin katılım sağlayacağı demokrasi şölenimize, bizlere gönül veren tüm emekçilerimiz de davetlidir. Biz, Öz Taşıma-İş Sendikası olarak sadece bize üye olan işçilerimiz için değil, taşımacılık iş kolunda ekmek mücadelesi veren emekçilerimiz için de var gücümüzle çalışıyoruz. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Bu anlamda; Pazar günü gerçekleştireceğimiz demokrasi şölenimize herkesi bekliyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri