"Türkiye'de futbol, kulüp başkanlarına göre mi idare ediliyor?"

Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. 3-3 biten mücadeleyi eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, maçın ardından A Spor'da değerlendirdi.

Koronavirüs arasından sonra iyi futbol beklenmemesi gerektiğini hatırlatan Toroğlu, "3 ay aradan sonra aman aman futbol bekleyemeyiz. Heyecan olsun, güzel hareketler ve goller izleyelim yeterli. Galatasaray aman aman iyi oynamıyor ama bir kımıldama var. İki usta ayak çıktı ve gollerini attılar. Falcao ve Belhanda. Belhanda aynı zamanda gol de yedirdi." dedi.

"Muslera'nın arkasında beklemek kolay değil"
Galatasaray'ın ilk yarıda kalite farkını konuşturduğunu söyleyen Erman Toroğlu, "Ne olursa olsun, iki takım arasında bir kalite farkı var ve Galatasaray kalite farkıyla ilk yarıyı götürdü. Galatasaray, Gaziantep FK'nın zaaflarında yararlanıyor, nitekim iki golü de öyle attılar. Muslera'nın arkasında beklemek kolay değil. Ancak böyle sakatlık durumlarında oynayabilirsin. İşte şimdi Okan Kocuk oynuyor."ifadelerini kullandı.

İptal edilen gol ve penaltı pozisyonu
Erman Toroğlu, mücadelenin son anlarında art arda yaşanan pozisyonlar hakkında şunları söyledi:
"Jimmy Durmaz'a yapılan hareket faul. Hakem bu faulü verse, bunların hiçbiri olmayacak. Vermiyor, olay geliyor geliyor gol oluyor. VAR'a gidince de iki takım geriliyor. Ondan sonra iş başka noktaya geliyor. Okan Kocuk topu elinde fazla tuttu. Alper Ulusoy doğru karar verdi. Kaleci makul süre yattıktan sonra topu atsa hakem maçı bitirecek ama fazla tuttu. Sonrasında da pozisyon penaltı."

"Kulüp başkanlarına göre mi idare ediliyor?"
Sert açıklamalarda da bulunan Erman Toroğlu eleştirilerine, "Türkiye'de futbol kulüp başkanlarına göre mi idare ediliyor? Biri şampiyonluğa gidiyor, diğerinin şampiyopnluk yolunda önü kesiliyor, diğerinin küme düşme hattında anası ağlıyor. Trabzonspor'un maçları doğru yönetilseydi 10 puan öndelerdi. Türkiye'de hakemler virüs. Bu VAR geldi daha da bir virüs oldular."sözlerini ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri