Haşere İlaçlama Nedir Yöntemleri ve Uygulama Alanları Nelerdir ?

Haşere İlaçlama Nedir Yöntemleri ve Uygulama Alanları Nelerdir ?

Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte gözle görülen ve görülmeyen birçok canlı hareketlenmeye başladı. Yapıların kapalı alanların içine ve bahçelere giren bu zararlılar bize, sevdiklerimize ve bahçelerimize zarar verebiliyorlar. Ayrıca uzun süredir mücadele içinde olduğumuz virüslerde bu dönemlerde etkinliğini korumaya devam etmektedir. Bu yüzden oturduğumuz evlerin, çalıştığımız firmaların ve zamanımızı geçirdiğimiz bahçelerin ilaçlanarak güvenli ortamlar haline getirilmesi gerekiyor. Mayıs ayında sıcaklıkların bi anda 15 derece artmasından dolayı ve ilkbahar yaşamadan yaza girmemizden dolayı haşerelerinde diğer yaz başlangıçları gibi olmadığını bilmeniz gerekmektedir ve önlem almadıysanız hızlı şekilde önlem alınması gerekmektedir.

Böcekilaçlamaistanbul bu durumun farkında olup aşağıdaki alanlarda sektöre hizmet veriyor.

• Böcek ilaçlama

• Virüs ilaçlama

• Dezenfekte işlemleri

• Bahçe ilaçlama

• Fare ilaçlama

• Pire ilaçlama

• Her türlü yürüyen ve uçan haşere ilaçlamaları

Bu hizmetler sayesinde yaşadığımız çevre tüm zararlılardan tamamen temizlenerek güvenli hale geliyor.

Böcek İlaçlama İstanbul

Havaların ısınmasıyla birlikte özellikle hamam böceği ve sivrisinek başta olmak üzere birçok böcek türü aktif hale geliyor. Uyku esnasında ve gün içerisinde bizi rahatsız edip sağlığımızı tehlikeye sokuyorlar. İlaçlama servisi bu canlıların çoğalmasını engellediği gibi var olanları da öldürerek temizlik sağlıyor. İşlem sırasında kullanılan ilaçlar ise insan sağlığına etki etmeyecek özellikte olduğu için herhangi bir zararı olmuyor.

İstanbul Genelinde Virüs İle Mücadele

Böcekler ve virüsler birbiriyle karıştırılmaması gerek çok farklı canlılardır. Bu nedenle böcekle mücadelede kullandığınız ilaçların virüs ile mücadelede de işe yaramasını beklemeyin. Virüsler; gözle görülemeyecek kadar küçük mikroskobik canlılardır. Her ortamda ve her koşulda yaşayabilme özelliğine sahiptirler. Bu nedenle kullanılacak ürünlerin etkili ve süreklilik sağlaması önemlidir. Virüs mücadelesinde en etkili yol alkol bazlı ilaçlamadır. Kullanılan alkol miktarı ve yardımcı elemanlar ile etkili virüs mücadelesi sağlanır.

İstanbul Dezenfeksiyon İşlemleri

Çevrenin ve kendimizin virüs bulaşmasına karşı aldığımız önlemler dezenfekte olarak tanımlanır. Kullandığımız eldivenler, taktığımız maskeler ve ellerimizi sildiğimiz ürünler dezenfekte için yapılan işlemlerdir. Dezenfekte işleminde evlerimizin ve kullandığımız alanların tamamı özel sıvılar yardımıyla deyim yerindeyse tamamen yıkanır. Bu sayede virüslerin yaşama ve üreme alanları yok edildiği için virüs oluşumu engellenmiş olur.

Bahçe İlaçlama

En çok vakit geçirdiğimiz ve nefes aldığımız alanların başında bahçelerimiz geliyor. En büyük risklerin bulunduğu alanların başında da maalesef bahçelerimiz geliyor. Bahçede yaşayan ve çoğalan böceklerin zararlarının engellenmesi için bahçeler özel ilaçlar ile düzenli olarak ilaçlamalı ve güvenilir hale getirilmelidir. Detaylı bilgi için https://www.bocekilaclamaistanbul.net/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri