Oğuz Ceylan’dan inciler!

Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı oyuncusu Oğuz Ceylan, burada olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Koronavirüs nedeniyle evinde olan ve bireysel antrenmanlara devam eden Oğuz Ceylan, takımda cimri futbolcu bulunmadığını ve ligde en çok zorlandığı isim Garry Rodrigues olduğunu dile getirdi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün sağ kanattaki başarılı ismi Oğuz Ceylan, "Gaziantep FK'de çok mutluyum. Kulübü, şehri, insanları, taraftarı çok seviyorum. Gaziantep'te çok mutluyum" dedi.

SÜPER LİG ZOR BİR LİG
Oğuz Ceylan, "Süper Lig çok zor bir lig. Dışarıdan göründüğü gibi değil. Alt tarafta oynarken ''Ben de oynarım.'' filan diyorsun ama karşındaki oyuncular çok kaliteli. Benim için 1.Lig'e göre çok zor.
Kartalspor harika bir camiaydı. Muhteşem bir kulüptü. Borcunu o zaman öğrendiğimizde şok olmuştum. Gelen çaldı, giden hırsızlık yaptı. Çok üzülüyorum Kartalspor'a" diye konuştu.

EN ZORLANDIĞIM İSİM RODRİGUES
Oğuz Ceylan, Süper Lig'de oynadığı maçlarda kendini en çok zorlayan ismi açıklayarak, "En çok zorlandığım oyuncu Garry Rodrigues. İnanılmaz süratli bir oyuncu, mahvetti beni o maçta" şeklinde konuştu.

FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUM
Gaziantep Futbol Kulübü ile kendini bulan Oğuz Ceylan, " Vücudum el verdiği sürece bu futbolu oynamak istiyorum. Allah sakatlık vermesin, bu işten ekmek yiyoruz. Futbol oynamaktan çok büyük bir keyif alıyorum" ifadesini kullandı.

PLANLARI RIDVAN ŞİMŞEK YAPARDI
Oğuz, Gaziantep'te yeme içme planını Rıdvan Şimşek'in yaptığını belirterek, "Oğuz Ceylan: Antep'te tüm planlarımızı Rıdvan Şimşek yapardı. Künefeci, baklavacı, kebapçı. Her gün bir plan çıkarırdı. Bizim arkadaş ekibimizi organize eden Rıdvan Şimşek'ti" şeklinde konuştu.

Futbol kariyerinde pişman olduğun bir olay?
Oğuz Ceylan: Beşiktaş'tan keşke gitmeseydim. Ben ayrıldıktan sonra sağ bek sıkıntısı çıktı takımda. Bilic gelmişti. O sene forma şansı bulabilirdim. Nasip.

Gaziantep şehrini üç kelimeyle anlatır mısın?
Oğuz Ceylan: Yemek, yemek, yemek.

Lakabın ne?
Oğuz Ceylan: Ölü. Babadan oğula geçen bir lakap.

Gaziantep FK'de en cömert oyuncu?
Oğuz Ceylan: Güray Vural ile Kenan Özer

En cimri oyuncu?
Oğuz Ceylan: Cepte akrep olan yok. Takımda herkes elini cebine sokuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri