Taksitle Ev Alma

Taksitle Ev Alma

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev sistemi ülkemizde çoğu insanın bilmediği ancak duyulmaya ve anlaşılmaya başlandıkça büyük ilgi uyandıran bir sistem olmaya başladı. Banka kredisi olmadan taksitle ev sahibi olmak diye de tanımlayabileceğimiz bu sistem orta ve düşük gelirli vatandaşlara aylık taksitle ev alma imkanı sunuyor.

Taksitle Ev Sahibi Olma Sistemi Neden Var?

Ülkenin herhangi bir şehrinde özellikle de büyük şehirlerinde çevreye dikkatlice bakıldığında her yanda yüksek binaların yükseldiği ve şehrin bir şantiye gibi göründüğü fark edilecektir. Bunun da ötesinde her tarafta satılık ya da kiralık ilanı rutin bir görüntü oluşturmaktadır. Ancak arz ve talebin örtüşmemesi bu ilanları sürekli kılabilmektedir. Zira ekonomideki kur dalgalanmaları, yüksek faiz oranları endişe uyandıran diğer veriler Taksitle ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini ertelemelerine sebep olmuştur. Son verilere göre Türkiye'de ev satışları yüzde otuz üzerinde düşmüştür. Ekonomideki seyir nedeniyle orta ve alt gelir grubundaki insanların kiradan kurtulmak için başvurdukları banka kredileri çoğu zaman reddedilmektedir. Onaylanan krediler ise yüksek faiz oranları nedeniyle maliyeti iki üç misli artırmaktadır. Böyle olunca bankalarda kredi alamayan ya da almak istemeyenler tasarrufa dayalı ev sistemi denilen ve faizsiz ev ya da kredisiz ev seçeneklerine yöneldiler.

Sistemi Benzersiz Kılan Nedir?

Senetle ev almayı da imkan dahilinde kılan ve birlikte tasarruf etme mantığına dayanan taksitle ev alma sistemini özel kılan özelliklerinin başında faizsiz, kira öder gibi ev sahibi olmayı sağlamasıdır. Üstelik bunu hiç birikim yapmayanlar için de mümkün kılmakta ve peşinatsız ev sahibi olmayı sağlamaktadır. Bu benzersizliğini ise toplumumuzda onlarca yıldır yerleşmiş bir kadınlar imece geleneğinden almaktadır: Gün Geleneği.

Önce gündeki gibi kaç liralık bir ev gününe gireceğimize karar veriyoruz; ardından kaç kişiyle devam edeceğimize ve ödeyebileceğimiz taksit tutarına. Sonrası ise günün geleceği zamanı belirleyecek noter huzurunda yapılacak çekilişe ve Katılımevim gibi kiracıya ev sahibi olma seçeneği sunan kurumsal bir firma ile yapacağınız sözleşmeye kalıyor.

Taksitle Ev Almada Diğer Avantajlar Nelerdir?

Katılımevim'in size sunduğu sisteme katıldınız ancak, ödeme güçlüğü yaşadınız. Bunun bir çözümü var: Taksitleri dondurmak. Ayrıca taksitleri yenileyebilir. Erken ödeme avantajlarından yararlanabilirsiniz. Kiradan kurtulmak için önerimiz: Katılımevim katılım modellerine katılarak taksitle ev al!

https://www.katilimevim.com.tr/pesinatsiz-ev-sahibi-olma-yontemleri-hizli-model/

https://www.katilimevim.com.tr/modeller/

https://www.katilimevim.com.tr

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri