Gaziantep Basketbol alt yapısı ışık saçıyor

Süper Lig’de son yıllarda başarılı sonuçların altına imza atan Gaziantep Basketbol takımının alt yapısından yeni yetenekler yetişiyor. Baş antrenör Mahir Bayrak yönetiminde Gaziantep Basketbol A takımına yeni yetenekler yetişiyor. Baş antrenör Bayrak, Spor Müdürümüz Mustafa Teke ve Gaziantep Basketbol takımı Genel Menejeri Boray Dai ile bir araya gelerek alt yapıyı anlattı.

Basketbol Gençler Ligi Final Grubu’nda mücadele eden ve daha çok yeni yetenekleri A takıma kazandırmayı hedefleyen Gaziantep Basketbol alt yapısında, 3-4 yıldız isim yetişiyor. Gaziatep Basketbol Alt Yapı koçu Mahir Bayrak, Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile bir araya gelerek alt yapıyı anlattı.

YETENEKLİ GENÇLERİMİZ VAR
Mahir Bayrak, Gaziantep Basketbol Kulübü’nün şehrimize yeniden basketbol heyecanı yaşattığını dile getirerek, “Bizlerde alt yapıya büyük önem veriyoruz. Başkanımız, Genel Menejerimiz ve tüm yönetim kurulu üyelerimiz alt yapıya büyük önem veriyorlar. Bizlerde teknik ekip olarak elimizden geleni yapıyoruz. Gaziantep Basketbol alt yapısında çok yetenekli gençlerimiz var. Bu gençlerimize A takıma ve Türk basketboluna kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

LİGDE YOLA DEVAM
Gaziantep Basketbol takımının alt yapı baş antrenörü Mahir Bayrak, Basketbol Gençler Ligi Final Grubu’nda yollarına başarılı bir şekilde devam ettiklerini söyledi. Gaziantepli gençlerden kuruu bir alt yapı takımının oluştuğunu dile getiren Bayrak, “Ligde en iyi yerde olmanın yanında A takıma oyuncu çıkarabilirsek bizim için en büyük başarı. Bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

BORAY DAİ, ALT YAPIYA İNANIYOR
Gaziantep Basketbol Kulübü Genel Menejeri Boray Dai, A takıma genç yetenekler kazandırmak için alt yapıya büyük önem verdiklerini belirterek “Hocamız nezaretinde alt yapıda genç yeteneklerimiz var. Bu gençlerimizin hedefi Gaziantep Basketbol A takımında forma giymek. Başkanımız Cengiz Şimşek önderliğinde bizde elimizden geleni yapıyoruz. Alt yapı bu şehir için çok önemli” ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri