Migros'un Sahibi Kim Kaç Şubesi Var

Migros'un Sahibi Kim Kaç Şubesi Var

Ülkemizde aktüel ürünler üreten ve tüketiciler için geniş bir pazar imkânı sağlayan Migros, özellikle de Türkiye'nin dört bir yanında kurmuş olduğu çeşitli mağaza zincirleri ile herkesin pratik bir şekilde alışveriş yapabilmesine olanak sağlıyor. Son olarak 2020 yılının Ocak ayında belirlenen rakamlara göre yurtiçi ve yurtdışı anlamda toplamda 2.200 civarlarında mağaza sayısı ile ön plana çıkmaktadır. Bu market sayısını da sürekli arttırarak güncellemeyi de ihmal etmiyor. Yönetici koltuğunda Tuncay Özilhan’ın oturduğu Migros yönetim kurulu,her ilçede bir Migros şubesi açma hedefi ile çıktığı bu yolda, ürünlerinin kalitesini herkese ulaştırarak tüketici kitlesini arttırmak istiyor. Aktüel olarak raflardaki yerini alan ürünler her hafta kendini yenileyerek farklı düşünceler de ki insanlara hitap ediyor. Bu ürünlerde haftanın belirli günlerinde düzenlenen indirim imkânları ile avantajlı bir alışveriş ortamı sağlanmaktadır. Her hafta internet siteleri veya migros aktüel kataloğu üzerinden bu ürünleri inceleyebilirsiniz. Ürünler sizler için uygun fiyatlarla satışa sunulmuş ve de müşteri memnuniyeti esas alınarak son derece kaliteli ürünleri hizmetinize sunma konusunda çaba sarf edilmiştir.

BİM Aktüel Ürünler

Ülkemizde yer alan pek çok market zinciri bizlere sunmuş olduğu indirimler ölçüsünde talep görmektedir. Bu süreçte aktüel indirim kataloğu yayınlayan firmalar, ürünlerinin herkese hitap edecek şekilde üreterek ekonomiyi canlandırmak istemektedirler. Ülkemizde hizmet vermeye başlayan ilk market zincirlerinden bir tanesi olan BİM, bu süreçleri en profesyonel şekilde atlatarak aktüel ürünleri sizlere sunmak konusunda uygun hizmetler vermektedir. Her hafta cuma günleri BİM raflarında yerini alan çeşitli ürünler, mutfak, spor, kırtasiye veya teknoloji konusunda sürekli yenilenmekte ve de farklı alanlardaki insanlara hitap etmeye devam etmektedir.

A101 Aktüel Ürünler

Ülkemizde en rahat bulunan ve uygun fiyatlı aktüel ürünler pazarlama konusunda profesyonel bir hizmet sağlayan A101, özellikle de son dönemde öğrenci kesimine hitap eden uygun fiyatlı ürünleri ile ön plana çıkmaktadır. Türkiye'nin bütün şehirlerinde bulunmakta olan A101, aynı zamanda sürekli olarak güncelle diye farklı ürünleri ile de ön plana çıkıyor. Maddi durumu ne olursa olsun A101 ürünlerini kaliteli bulan ve fiyat performans açısından üstün hizmet sağladığını düşünen insanların sayısı da bir hayli fazla… Bu noktada özellikle de gurme ürünlerine yüksek ilgi gösteren insanlar, fiyat takıntısı ve marka takıntısı olmadan A101'in kendi üretmiş olduğu ürünleri sıklıkla tercih etmektedir.

ŞOK ve HAKMAR Aktüel Ürünler

Diğer zincir marketlerine benzer bir hizmet sunmakta olan Şok, fabrikadan halka sloganıyla pek çok şehirde aktif olarak hizmet veren bir başka market zinciridir. Bu noktada profesyonel bir yönetim ekibi ile yönetilmek de olan Şok mağazaları, manav, kasap, dondurulmuş ürünler gibi pek çok kategoride hizmet verebilmenin yanı sıra sağlamış olduğu bu ürünleri de taze bir şekilde müşterilerine sunma konusunda yüksek çaba harcayan bir market zinciridir.HAKMAR, ürünlerini yine aynı özenle hazırlayan ve bir o kadar da uygun fiyatlarla satışa sunan bir başka market zinciridir. Özellikle de son yıllarda şube sayısını arttırmakta olan market, aktüel ürünleri ile ön plana çıkmıştır. Daha fazla detay için: https://aktuelbrosurleri.com/blog/sok-market-sahibi-kimdir web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri