GAZİŞEHİR'İN BORAY DAİ'Sİ YOK!

GAZİŞEHİR'İN BORAY DAİ'Sİ YOK!

Boray Dai.. Gaziantep Basketbolunun önemli ve kilit ismi. Yıllardır bu işin mutfağında çalışan ve hiçbir sorunu başkana yansıtmadan çözen, bırakın Türk basketbolunu, Dünya basketbol camiasının yakından tanıdığı bir isim Boray Dai'¦ İşini severek ve özenle yapıyor. Son yıllarda Gaziantep'in basketbol sevgisinin yeniden yeşermesinde büyük rol oynadı. Gerek yönetimle takım arasında, gerekse teknik heyet ve oyuncular arasında iyi bir köprü oluşturdu. Üstelik, bu işlerin yanında transferde hata yapmamaya özen gösterdi. Geçen veya bu sezon yaptığı transferlere bakınca nokta isimleri aldı. Neden? çünkü camiayı çok iyi biliyor, oyuncuları çok iyi tanıyor ve gelen ABD'li oyuncular bile, "Boray Dai ve Gaziantep" deyince düşünmeden geldiler. Eski başkan Deniz Köken ve yeni başkan Cengiz Şimşek ise hiç tereddüt etmeden gemiyi teslim ettiler kendine. O ise büyük çaba ve gayret ile gemiyi linama sağ salim yanaştırmayı başarıyor her yıl.. Eline yüreğine sağlık Boray Dai'¦

Gelelim asıl konuya'¦ Futbol kulüplerinde de Genel Menejer veya diğer tabiriyle Sportif Direktör gereksinimi ortaya çıktı. Sportif Direktörleri iyi olan, işi bilen, dananın altında buzağa aramayan isimler hep başarılı oldu ve kulüplerine de katkılar sağladı. Başkan ile takım arasında köprü görevi görerek sorunlar büyümeden ve başkana gitmeden çözüldü. Maalesef bunu yapan Anadolu kulübü bir elin parmaklarını geçmez. Çünkü, bizim Anadolu kulüplerimizde başkanlar ve yöneticiler hep ön planda. Siz işi ehline teslim ederseniz meyvesini de alırsınız'¦

GAZİŞEHİR'DE EKSİKLİK VAR
Gazişehir Gaziantep'te nedense bu iş bir türlü tutmadı. Bundan önceki yönetimler ve şimdiki mevcut yönetim bir türlü Sportif Direktör konusunda arpa boyu kadar bir yol alamadı. Sezon başında Ayhan Akman getirildi. Bu ismi duyanlar zaten bir kere dudak büktü. Çünkü, Gaziantep'ten gittikten sonra buraya bakış açısı farklı olan bir insanın gelmesi de çok yanlıştı. Neyse, lig başlamadan bu yanlıştan dönüldü. Ve Ayhan Akman geldiği gibi şehre uğramadan geri gitti. Bugün bakıyorum, transferler yapıldı. 17 yeni oyuncu alındı, yeni bir takım kuruldu ve hepsi bilinen isimler. Yani yeni bir yıldız adayı yok. Kulübün içerisinde başkanla teknik adam arasında köprü olacak isimde. Onun sıkıntısı yaşanıyor bence. Biran önce bu işi seven, kendi evladımız olan, işine dört elle sarılacak ve teknik direktörün kuyusunu kazmayacak GAZİANTEPLİ birinin sportif direktör veya genel menejer olması gerekiyor. Ondan sonra işlerin tıkır tıkır yürüyeceğine inanıyorum.
Kısaca, Gazişehir Gaziantep'e bir BORAY DAİ gerekiyor. Yüreğiyle, hırsıyla ve özverisiyle Gazişehir'e katkı sağlayacak böyle bir isim gerekiyor. Tabi, başkanlık süreci ne getirir, ne götürür bilmiyorum ama, yönetenler bizden iyi bilirler.

BAYRAK DEĞİŞİMİ YAPILACAK
Adil Konukoğlu sözünü tuttu'¦ Şehrimize şampiyonluk heyecanını yaşattı, bu şehrin Süper Lig kenti olmasını sağladı. Rahmetli Saip Konukoğlu ve ağabeyi Abdulkadir Konukoğlu gibi görevini yaptı. Teşekkürler Adil başkan'¦ Çünkü, bu şehrin Süper Lig'de olması gerekiyordu. Ve artık Süper Ligdeyiz'¦ Adil Konukoğlu, görevini önümüzdeki hafta Mehmet Büyükekşi'ye devredecek. Tabi, yeni bir yönetim, yeni bir başkan göreve geliyor. A'dan Z'ye değişim olacak. Üst yapıdan-alt yapıya kadar büyük bir değişim olmasıda gerekiyor. Yeni başkan yeni isimlerle çalışmalı. Çünkü, başarının sırrı burada olacak. Büyükekşi'nin de kendi ekibiyle işbaşı yapacağı biliniyor. Gazişehir için artık hayırlısı diyelim. Çünkü, şampiyon olmuş bir başkandan sonra gelecek isim ne yapar? merakla bekliyorum..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri