Türk Telekom'un yenilenen Şahinbey Müşteri Merkezi hizmete girdi

Türk Telekom'un yenilenen Şahinbey Müşteri Merkezi hizmete girdi

Türkiye'nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, yenilenen Gaziantep Şahinbey Müşteri Merkezini hizmete açtı. Yeni müşteri merkezi, çağdaş mağazacılık anlayışıyla görsel ve mimari açıdan yenilendi. Operasyon modeli ve yetkinlikleri artırıldı, ürün ve hizmet portföyü geliştirildi.

Türk Telekom, hızlı büyüme ve mükemmel müşteri deneyimi hedefleriyle satış kanallarında entegrasyona devam ediyor. Bu kapsamda Ofis Transformasyon Projesi ile kendine ait ofislerini Türk Telekom Müşteri Merkezleri'ne (TTMM) dönüştürüyor. Proje kapsamında yenilenen Türk Telekom'un Şahinbey Müşteri Merkezi törenle hizmete girdi.Açılış törenine Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal ve Türk Telekom yöneticilerinin yanı sıra; yerel yönetimlerden de katılım sağlandı.

Yeni müşteri merkezi, çağdaş mağazacılık anlayışıyla; görsel ve mimari açıdan yenilendi. Operasyon modeli ve yetkinlikleri artırıldı, ürün ve hizmet portföyü geliştirildi. Bu sayede müşteri deneyimi ve hizmet kalitesi de arttı.

Türk Telekom Müşteri Merkezi'nde; en iyi müşteri deneyiminin sağlanması amacıyla, müşteriyle temas kurulmasından Mobil Hat, Sabit Telefon, Sabit İnternet, Çeşitli Cihaz Seçenekleri ve TİVİBU ürünlerinin satışına kadar birçok işlem gerçekleştiriliyor. Şahinbey Müşteri Merkezi yenilenen yüzü, deneyimli ofis kadrosu ve iş modelleri ile Gaziantep halkına hizmet vermeye devam edecek.

Fotoğraf altı soldan sağa:

Yusuf Tuğcan Tırıs- Adana Bölge Satış ve Ofis Yönetim Müdürü

Mustafa Emer-Gaziantep Telekom Müdürü

Sedat Sarıcalı- Perakende kanal satış Yönetimi Direktörü

Firdevs Karakuş- Müş. Hiz. Performans Yön. Direktörü

Yılmaz Tohumoğlu- Adana Bölge Müdürü

Ümit Önal- Pazarlama ve Müşteri Hiz. Gen. Müd. Yrd.

Turgay Ergin- Gaziantep Vali Yardımcısı

Zeynep Yüzüak- Ticari Planlama Direktörü

İlker Özçetin- Kanal Geliştirme Direktörü

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri