ERDOĞAN'IN 14 MART TIP BAYRAMI DOLAYISIYLA YAYINLADIĞI BASIN AÇIKLAMASI

ERDOĞAN'IN 14 MART TIP BAYRAMI DOLAYISIYLA YAYINLADIĞI BASIN AÇIKLAMASI

14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN!

Sağlıklı yaşama Anayasamızda bir insan hakkı olarak tanımlanmış ve bu unsurları düzenleme, gözetme ve sürdürme görevi devletimize verilmiştir.

Sağlık hizmetini sunabilmek için en büyük görev başta tüm sağlık çalışanlarına düşmektedir. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumun en önemli hedefidir.

Kaynak israfını önlemek, sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve insanımızın sağlık hizmetlerine kolaylıkla ulaşabilmesini sağlayabilmek için devrim niteliğinde uygulamaları hayata geçirdik. Her bir vatandaşımızı çağdaş standartlarda sağlık hizmet ve güvencesine kavuşturmanın gayreti içerisindeyiz. Ancak bilmeliyiz ki sürekli değişen ve gelişen sağlık ihtiyaçlarının karşılanması, mevcut sorunların üstesinden gelinmesi, devletin, sağlık çalışanlarının ve toplumun, işbirliği içerisinde hareket etmesiyle mümkün olabilecektir.

Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakârca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri