GSMMMO eğitim verecek

GSMMMO eğitim verecek

İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilen 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası eğitim verecek.

İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilen 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın projelendirdiği Ileri Düzey Excel ve Finansal Raporlama Egitimi sözleşmesi İKA ve GSMMMO tarafından imzalandı.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay İKA yetkililerinin de katıldığı sözleşme imza töreninde yaptığı konuşmada muhasebe mesleğinin artık defter tutma özelliğinden çıktığını birebir mevzuatla donanımlı, teknik bilgiler kapsamında bir mali danışmanlık mesleğine dönüştüğünü ifade etti.Özbay bu gibi teknik eğitimlerle meslek mensubu arkadaşların kendilerini daha iyi bir düzeye taşıyacağını vurguladı.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından koordineli çalıstıgı Oda Kurulları, Proje,Tesvik,Hibe Destekleri,Arastırma ve Yürütme Komisyonu üyeleri ve GSMMMO'ya kayıtlı bagımlı çalısan, diger üyelerinden belirlenecek olan Serbest Muhasebeci Mali Müsavirlere yönelik 10 gün süreli '“ 2019 Şubat Ayı içerisinde Ileri Düzey Excel ve Finansal Raporlama Egitimi düzenlenecek.

İhtiyacın Ortaya Çıkmasını Sağlayan Temel Gerekçe

Üyelerimizin hizmet verdiği firmaların özellikle Excel Raporlama ve Sunum Alanında sorun yasamaları yeterli teknik donanıma sahip olamamaları ve bu sorunların çözümü konusunda yeteri kadar teknik destek alamamaları.

Aynı şekilde bölgemizde ihracat odaklı büyüme stratejisi çerçevesinde yapısal değişimlerle birlikte firmalarda çalışan özellikle bağımlı meslek mensubu üyelerimizin Sayısal veriler ile sağlanan, Finansal Raporlama alanında gerekli bilgi ve tecrübeye ihtiyaç duymaları. İleri Düzey Excel ve Finansal Raporlama Eğitimi alacak katılımcıların mevcut yetkinliklerinin arttırılması, Bu eğitim sayesinde, Yatırım Değerleme Teknikleri ile Rasyo ve Analizler sonucunda isletmelerin, küresel çapta rekabet gücünün artması, bütçeleme ve yatırım öngörüleri oluşturmasına yardımcı olması, Ofis ve çalışma hayatı her geçen gün zorlaşıyor, zaman her geçen gün daha değerli hale geliyor. Yoğunluk arttıkça, zaman değerlendikçe yönetim ve karar verme süreçlerine etki edecek veri analizi ve raporlama işlemlerinin önemine ihtiyaç duymaları. Bölgemizde faaliyet gösteren gerek KOBI'lerin gerekse, büyük ölçekli firmaların gelişen küresel ekonomi çerçevesinde Bilgi ve iletişimin önemi artmış, bu alanda bir çok finansal raporlama stratejileri gelişmiş ve bu raporlama stratejilerinin kullanımına yönelme ihtiyacı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri