Ev ve Araba Almak İsteyenlere Yeni Dönem

Ev ve Araba Almak İsteyenlere Yeni Dönem

Günümüz ekonomik koşullarında ev ve araba almak gerçekten kolay değildir. Döviz kurlarında yaşanan değişimlerin emlak sektörünü vurmasının ardından ev fiyatlarının arttığını söylemek gerekir. Bunun yanı sıra, ev almak için elinde yeterli birikimi bulunmayan kişilerin konut kredisine başvurduğunu tahmin etmek zor değil! Ancak, konut kredisi faiz oranları bir hayli yüksek! Bu yüzden, konut kredisi almak isteyenlerin bu kararlarından vazgeçmeleri söz konusu olmaktadır. Ev almak için geçerli olan tüm bu durumların araba alma konusunda da geçerli olduğunu ifade etmek gerekir. Bu noktada, ev almak istiyorum veya araba almak istiyorum diyen tüketiciler; yeni alternatiflerin peşine düşerler. Bu noktada, sizi, Birtep ile tanıştırmak istiyorum!

Birtep Nedir? Ne İşe Yarar?

Birtep; Birlikte Tasarruf ve Ticaret Ekonomisi Platformu'nun kısaltılmış halidir. Bu platform sayesinde konut satışı yapmak isteyenlerin aylarca alıcı beklemesine gerek kalmaz. Konut satıcıları; sıfır veya ikinci el evlerini istedikleri her an ellerinden çıkartabilirler.

Birtep sisteminin satıcılar kadar alıcılar için de cazip olduğunu ifade etmek gerekir. Alıcılar; beğendikleri konutları, konut kredisi ödemeden ve gelirlerine uygun olarak belirlenmiş taksitlerle alma şansına sahip olurlar. Birtep'in avantajlarından birisi de çözüm ortaklığı fırsatı sunmasıdır. Bir başka deyişle, emlak aracıları ve danışmanları; çözüm ortaklığı programlarına dahil olarak portföylerinde bulunan konutların satılması sayesinde bu işten kazanç elde ederler. Kısacası, Birtep sayesinde ev almak oldukça kolaydır.

Araba almak isteyenler de tıpkı ev alma yöntemlerinde olduğu gibi Birtep'ten faydalanırlar. Rekabetçi finansman çözümünün geçerli olduğu Birtep'te taşıt pazarında hızlı bir şekilde araba alımı ve satımı yapılmaktadır. Birtep satıcıları; satmak istedikleri ev ve arabalarını oldukça hızlı bir şekilde elden çıkarabilirler. Bunun yanı sıra, gayrimenkullerini ve taşıtlarını değerinde satma avantajına sahip olurlar.

Birtep iş modelinin unsurları arasında kurumsal ve bireysel satıcılar ile çözüm ortakları önemli bir yer tutmaktadır. Bunun yanı sıra, iş modelinin önemli bir parçasını da alıcılar oluşturmaktadır. Oldukça dengeli bir şekilde işleyen bu sistem sayesinde piyasa koşullarından etkilenmeden evinizi veya aracınızı satabilir ya da ev, araba alımı yapabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri