Araç Kredisi Hakkında Bunları Bilmelisiniz!

Araç Kredisi Hakkında Bunları Bilmelisiniz!

Yeni bir araç satın almak isteyenlere taşıt kredisi desteği sağlayan finansman şirketleri her geçen gün daha fazla sayıda kişinin dikkatini çekiyor. Ancak araç kredisi alırken ödeme planını da çok iyi belirlemeniz gerekir. Bununla birlikte taşıt kredisi kullanmanın çok kolay yollarının da olduğunu sizinle paylaşmak istiyoruz. Bunlardan biri finansman şirketi olan TEB Cetelem tarafından sunuluyor.

TEB Cetelem'in finansman kuruluşu olması elbette tüketicilere çeşitli avantajlar şeklinde yansıyor. Örneğin taşıtınızı alırken tüm kredi süreci de tamamlanmış oluyor. Son derece hızlı bir şekilde taşıt kredisi ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz. Uzun prosedürler, günlerce beklemeniz gereken değerlendirme süreçleri ve benzer sıkıntıları yaşamadan taşıt kredisi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri de sunulduğundan bütçeyi zorlamadan taşıt kredisinin geri ödemesi yapılabiliyor.

Taşıt kredisi başvurusunun internet üzerinden yapılabiliyor olması belki de TEB Cetelem tarafından sunulan en önemli avantajlardan biri. Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz. Hem bireysel hem de tüzel taşıt kredisi başvurusu online olarak yapılabiliyor.

Elbette bir hesaplama yaparak bütçenize en uygun olan taşıt kredisi türünü belirleyebilirsiniz. Hesaplama yapmak için uzun uğraşlar vermenize hiç gerek yok. Kredi tutarına göre ya da aylık ödemelere göre hesaplama yapmak için TEB Cetelem internet sitesine tıklayın. Bu adreste ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bir hesaplama aracı bulunuyor. Bütçenizi zorlamayacak şekilde ne kadar tutar alabileceğiniz ve geri ödemelerin vadeye göre ne kadar olacağı gibi sorularınıza kolayca yanıt bulabilirsiniz.

Bütçenizi Zorlamayacak Kredi Tutarını Öğrenin!

TEB Cetelem web adresinde taşıt kredisi alt türleri hakkında da bilgi bulunuyor. Klasik taşıt kredisi, ara ödemeli kredi, esnek kredi, balon kredi, anapara ertelemeli kredi gibi farklı kredi türleri kullanıcılara sunuluyor. Bunlar arasında kendi bütçenize uygun olanı seçtiğinizde kredinizi ödeyememe riskini de minimuma indirmiş olacaksınız. Ancak elbette öncesinde bu kredi türleri hakkında bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Sizlere önerimiz siteye tıkladığınızda merak ettiğiniz tüm bilgileri kısaca göz atmanız olacak. Finansman şirketinden taşıt kredisi kullanmanın tarafınıza sağlayacağı avantajları anlayacaksınız. Kısacası artık hayal ettiğiniz taşıta sahip olmak için önünüzde hiçbir engel kalmadı!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri