Sumudica 1 Nisan’da gelecek

Koronavirüs salgını nedeniyle liglerin ertelenmesi fırsat bilerek özel uçakla ülkesine giden Teknik Direktör Marius Sumudica’nın gelişi netleşmeye başladı. Kırmızı-Siyahlı takımla sözleşmesi süren Rumen hocanın 1 Nisan’da dönebileceği öğrenildi.

LİGİN DURUMUNU BEKLİYOR
Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde 50 bin Euro’ya özel jet kiralayarak ülkesine giden Teknik Direktör Marius Sumudica, Türkiye’de liglerin başlama tarihini beklediği öğrenildi. 3 Nisan’da top başı yapması beklenen takımın bu antrenmanına göre Sumudica’nın 1 Nisan’da geleceği öğrenildi. Sumudica ile ekibinin, döneceği tarih netlik kazanmazken liglerin uzaması halinde ise geliş tarihinin de uzaması bekleniyor.

14 GÜN KARANTİNADA OLACAK
Gaziantep Futbol Kulübü 3 Nisan’da toplanmayı planlarken Teknik heyetin ve Maxim’in Türkiye’ye gelmesinden sonra takıma dahil olamayacakları öğrenildi. 1 Nisan’da gelmeyi planlayan Teknik Direktör Marius Sumudica ile ekibinin 14 gün boyunca karantinaya alınması bekleniyor. Koronavirüs nedeniyle yurt dışından gelişlerin yasaklandığı ülkemizde Sumudica ile ekibinin nasıl geleceği ise merak ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri