Yerel Televizyonun Önemi, Olaymedya.com ne kadar tıklandı? Şahin’in kızı sapsağlam

Yerel Televizyonun Önemi, Olaymedya.com ne kadar tıklandı? Şahin’in kızı sapsağlam

HABERİN VİDEOSU

Korona virüs gerçekten de dünyada ve Türkiye’de gösterdiği salgını küçümsememesi gerektiğini söylememize rağmen, birileri hastalığı küçümsediği için başına iş geldikten sonra tedbirleri alıyor. Ben hep söylüyorum. Trafik kazası olmadan o yolda tedbir almayız. İlla trafik kazası olduktan sonra ve ölü sayısının fazla olması halinde yine tedbir almayız, tedbir almadan es geçeriz.Yani başımıza iş gelmeyince hiç bir şeyi yapmayız. Korona çok salgın bir hastalık. Bilim adamları bu hastalığın çok tehlikeli olduğunu söylüyorlar. İnsanları toplu yaşamdan uzak tutmanın önemini vurguluyorlar. En büyük tedbirin de test olduğunu söylüyorlar. Şu an Gaziantep’te yeterli miktarda test geldi. Doktor Ersin Arslan ile Halk Sağlığı Laboratuvarlarında kendisinden şüphelenilen insanlar gidip rahatlıkla başvurarak, 15 dakika içerisinde test sonuçlarını alıyorlar. Ayrıca sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kızı karantinada 14 günlük süresini doldurmaya çalışıyor. İlk testte sayın Şahin’in kızına yapıldı. Yapılan test sonucu sayın Şahin’in kızı sapsağlam çıktı. Çünkü, Şahin’in kızı yaşı benim bildiğim kadarıyla kadınların yaşı söylenmez ama tahminen ya 26 ya da 27’dir. Korona virüs olma ihtimali yaşına bakıldığında sıfır olduğunu söyleyebiliriz. Ama birileri ‘Bir bardak suda fırtana kopartarak’ sosyal medyada iftiracılık, yalancılık, sahtekarlık yaparak insanların haysiyeti şerefleriyle uğraşıyorlar. Sayın Şahin’in bana söylediği tek güzel bir cümle var; “ Allah herkesin kalbine göre islah etsin. Bana atılan iftiraları onlara iade ediyorum. Onları da Allah’a havale ediyorum.”

YEREL TELEVİZYON SALGININ EN BÜYÜK DÜŞMANI

Biz yıllardan bu yana yerel televizyonculuk yaparız. Kendi imkanlarımızla yaşamaya çalışırız. Bizim OLAY TV 1992 yılında kuruldu. Karasal, kablo ve diğer yayın sistemi ile topluma yayınlarımızı kamu yararı adına ulaştırdık. 2004’ün başlarında yerelden dünyaya açıldık. Şehirin her türlü sorunlarını ve yapılan hizmetleri dünyaya taşıdık. Üstelik zaman zaman herhangi bir hastalığa karşı kamuoyuna hızlı bir şekilde bilgilendirdik. Örnek olacak derseniz? Gaziantep’in suyuna zehir karıştırdılar ve Karşıyaka’daki patlama olaylarını hemen gerçekleriyle topluma anlatarak panik yapılmasını engelledik. Toplumu duyarlı olmaya çağırdık. Toplumda hemen bu çağrılarımıza kulak astı. 2004’ten 2019’a kadar Gaziantep Olay TV’yi Türksat üzerinden yüksek ücretlere rağmen yayınlarımızı sürdürdük. 15 yıl Gaziantep’i gündemde tuttuk. Bir çok ekonomik krizi kendi imkanlarımızla atlattık. Yerel tvlerde sosyal medyanın yüzünden reklam gelirlerimiz hem ulusal, hem yerelde yeterli gelmeyince yayınlarımızı Digital olarak devam ediyoruz. Bizim Türksat üzerinden yayınlarımızı askıya aldığımız bu güne kadar ve OLAY TV’nin imkanlarından yararlanan üst düzey yöneticilerinden ne bir telefon, ne de ne olduğunu sormadan kimse ilgilenmedi. Hatta yayınımızın Digitala geçipte Türksat’tan geçici olarak ayrılmamıza rağmen bazıları da çok mutlu oldu. Şimdi diyorum ki; bizim elimizde Rtük tarafından verilen yayın ruhsatımız var. Gaziantep’te de şu an hiç bir televizyonun yayın ruhsatı yok. Eğer Gaziantep’teki üst düzey yöneticileri Koronayla ilgili halkın duyarlı olmasını ve yaptıkları işleri hızlı şekilde duyurulması halinde çok büyük hizmet edeceğimize inanıyoruz. Yine şehrimizin üst düzey yöneticileri, yine hiç aramadıkları gibi bu yazıma ne kadar duyarlılık gösterecek merakla bekliyorum.

OLAYMEDYA.COM GAZİANTEP’İN KORONA’DA SESİ

Olay Televizyonunun Türksat’tan ayrılıp Digital’e geçmesinden sonra yoğun bir şekilde Allah’a şükür izlenme oranları beklediğimizden fazla. Olay TV’yi gerçekten de Gaziantep halkının ne kadar sevdiğini bize gelen telefonlardan da anlıyoruz. Ne diyelim? Sahip çıkmazlarsa çıkmasın. Arkamızda Gaziantep halkı ve Allah vardır. Bir de bunun yanı sıra Gaziantep Olay Medya 1996’dan bu yana internet siteciliğini yerelde ilk getiren kurumdur. Kimse bu işte yokken biz internet yayıncılığını başlattık. Daha önce yaptığımız gibi gazetede nasıl ofseti Gaziantep’e yaydıysak aynı şekilde internet siteciliğini de başarılı bir şekilde yaydık. Gelelim Olaymedya.com’un analizleri elimize yeni geçti. Sizlerle bunu da paylaşmak istiyorum. Son 4 aydan bu yana yani 2020’in ilk 4 ayında toplam 120 günlük sürede 516.155 kişi sitemizi ziyaret etti. Girdiğimiz haberlere 2 Milyon 833 bin 121 tıklama aldık. Sitemizi ziyaret edenlerin % 45’85’i kadın, % 54.15’i erkektir. Son 4 ayra girdiğimiz haber sayısı 8 bin 112dir. Başta Türkiye olmak üzeri ABD dahil yaklaşık 30 ülkede varız. Türkiyede milyonlarca site vardır. Biz 3 bin 509’uncu sıradıyız. Küçümsenecek bir rakam değil. Bir yerel internet sitesi ancak bu kadar olur. Gaziantep’te en yakın rakibimize en az 102 bin 300 fark atıyoruz. Kendi sitemiz Gaziantep’in haberde lokomotifidir. Tek bildiğim bir söz vardır. Gazinateple ilgili bir haber almak istiyorsan Olaymedya.com tıklanıyor. Gaziantep medyasında da yaklaşık 100 tane medya sitesi vardır. Bu sitelerinde yine “Birincisi” biziz. Biz her zaman “Ben demedik, biz dedik” sözünü her zaman ilke edindik. Yayıncılığımızda hiç bir zaman kişilik haklarına dokunmadık. Hiç bir zaman kendimizi “Büyük görüp” şımarmadık. Sosyal medyada Facebook, Twitter ve Instagram’da da yine Gaziantep’in birincisiyiz. Bize her zaman destek veren Gaziantep halkına ve bizi tıklayanlara teşekkürü borç bilirken, “Birincilik” dolayı bu güvene layık olacağız. Her zaman sizin emrinizdeyiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri