Camide karısına bıçakla Saldırdı: İntihar etti

"Gaziantep'te alkolik bir koca, giyecek eşya istediği eşini bıçakla saldırarak yaraladı. Genç kadın cami tuvaletine sığınarak canını kurtardı. Alkolik koca, daha sonra tuz ruhu içerek intihara kalkıştı. Saldırgan koca hastanede hayatını kaybetti. "

Edinilen bilgiye göre, olay,Şahinbey ilçesine bağlı Üçoklar Mahallesi'nde meydana geldi. Eşiyle şiddetli geçimsizlik sebebiyle evlerini ayırdığı öğrenilen ve alkolik olduğu iddia edilen G.A., eşinden yanına giyecek eşya getirmesini istedi. Talihsiz kadın kuzeni ile birlikte ayrı yaşadığı kocasının çağırdığı Selavat camisi'ne gitti. Genç kadın burada kocasının saldırısına uğradı.

Boynundan ve karnından bıçak darbeleri aldığı öğrenilen talihsiz kadın,kuzeniyle birlikte cami tuvaletine sığınarak, kapıyı kilitledi. Genç kadın ve kuzeni canını son anda kurtarırken, saldırgan koca tuz ruhu içerek intihara kalkıştı.

Çevredeki vatandaşların yardımıyla G.A.ve eşi 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Genç kadının üzerindeki kıyafetlerden dolayı ciddi yaralar almadığı öğrenilirken, G.A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri