Konukoğlu yakından ilgileniyor

Konukoğlu yakından ilgileniyor

Transfer için düğmeye basan ve en az 4 futbolcu almak için harekete geçen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nün gündeminde hem yurt içinden hemde yurt dışından önemli isimler yer alıyor. Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu'nun birebir ilgilendiği transfer çalışmalarında teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın raporu ise göz önünde bulunduruluyor.

KONUKOĞLU VE GÜNER'İ İLGİLENİYOR

Bir çok futbolcu ile yollarını ayıran ve yeni isimlerle masaya oturmaya hazırlanan Gazişehir Gaziantep yönetimi, ligin ikinci yarısında takıma katkı sağlayacak isimler üzerinde duruyorlar. Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu'nun birebir ilgilendiği transfer çalışmaları sürerken Genel Sekreter Murat Güner'inin de yakından ilgilendiği görülüyor.

ALTIPARMAK 4 TRANSFER İSTİYOR

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Gazişehir Gaziantep yönetimi Antalya kampında bu futbolcuları takıma dahil etmek istiyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ise Türkiye'den bir çok futbolcu ismini yönetime verirken bunların 4'ünün alınmasını istedi.

YERLİ İSİMLERLE TEMASA GEÇİLDİ

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak'ın istediği oyunculardan Erhan Çelenk, Anıl Karaer ve Erdoğan Yeşilyurt gibi isimlerle temas kuruldu. Yönetimin gerek kulüpleriyle gerekse futbolcularla görüşme sağladığı öğrenilirken hafta sonuna kadar bu transferlerin netlik kazanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri