GAZİŞEHİR'DE TRANSFER HAREKATI

GAZİŞEHİR'DE TRANSFER HAREKATI

Kongresini yapan ve Süper Lig için yola çıkan Gazişehir Gaziantep'te lig tecrübesi olan oyuncuları kadroya katmak adına çalışmalar başlatıldı. Bu isimler arasında Adem Büyük, Karcemarskas, Okan Kocuk, Adrien Regattin ve Emrah Başsan gibi isimler ön plana çıkıyor.

Transfer için düğmeye basan ve Süper Lig'de başarılı olmak adına kadro oluşturmak isteyen Gazişehir Gaziantep'te transfer çalışmaları sürerken lig tecrübesi olan isimler kadroya dahil edilecek. Gazişehir Gaziantep yönetimi bu konuda çalışma başlatırken görüşme sağlanan isimlerin bugün veya yarın netlik kazanması bekleniyor.

ADEM BÜYÜK OLABİLİR
Yeni Malatyaspor'dan Adem Büyük'ü renklerine bağlamak isteyen Gazişehir Gaziantep Futbol takımının bu oyuncu ile temas kurduğu gelen bilgiler arasında.
31 yaşındaki başarılı hücum oyuncusu, geride bıraktığımız sene çıktığı 27 karşılaşmada 6 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu.

KARCE VEYA OKAN GELECEK Mİ?
Günay Güvenç ile olan sözleşmesi sona eren Gazişehir Gaziantep'in gündeminde iki kaleci yer alıyor. Bunlar eski Gaziantepsporlu Karcemarskas ve Bursasporlu Okan Kocuk. Her iki kaleciden birinin Gazişehir Gaziantep'e alınması beklenirken yeni gelecek olan teknik direktörün ise bu kaleci konusuna karar vermesi bekleniyor.

ADRİEN REGATTİN BEKLEMEDE
Spor Toto Süper Lig'den düşen Akhisarspor'da takımdan ayrılmak istediğini bildiren Adrien Regattin'e ligin yeni ekibi Gazişehir Gaziantep ile temasta. Bu oyuncunun Gazişehir'e gelmek istediği ve yönetimin nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.
Fas asıllı Fransız futbolcu geçen sezon ligde 23 maçta 3 gol, Türkiye Kupası'nda ise 8 maçta 2 gol attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri