NARKOTİM EKİPLERİNDEN BAŞARILI OPERASYON

NARKOTİM EKİPLERİNDEN BAŞARILI OPERASYON

Karşıyaka Polis Merkezi Amirliğine bağlı Narkotim ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen 2 farklı operasyonda;

1) Şehitkamil İlçesi, Hacıbaba Mahallesinde bulunan bir ikamette yapılan aramada; 2 adet tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet mermi ve 52,5 gram bonzai uyuşturucu madde ile 3 adet madde ambalajlamak maksatlı kullanılan rulo ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan H.D isimli şahsın iki farklı suçtan arandığı da tespit edildi.

2) Şehitkamil İlçesi, Aydıntepe Mahallesindeki bir sokak üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan H.D isimli şahsın yapılan üst aramasında; 24.5 gram Metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli şahıs yapılan sorgusunda; uyuşturucu maddeyi aldığı adresi bildirmesi üzerine, M.Ş isimli şahsa ait olan ikamete ekiplerimizce operasyon düzenlendi, ikamette yapılan aramada; 2 adet folyoya sarılı 0.70 gram Metamfetamin uyuşturucu maddesi ve ambalaj malzemesi folyolar ele geçirildi.

İki farklı olayda gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs haklarında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak ceza evine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri