GÖZLER ANDRE’DE

Gaziantep Futbol Kulübü, Brezilyalı santrafor Andre Felipe Souza’dan umutlu gözüküyor. Uzun süren sakatlığı sonrasında takımla birlikte çalışmalara devam eden Felipe’nin Denizlispor maçı kadrosunda yer alacağı öğrenildi. Kırmızı-Siyahlı takımın yeni transferi Andre Felipe, takımla birlikte Denizli maçına hazırlanırken antrenmanlarda ise istekli ve arzulu olduğu görülüyor.

Gaziantep Futbol Kulübü, forvet hattını Brezilyalı Andre Felipe ile güçlendirdi. Kırmızı-siyahlı ekip, son olarak Brezilya'nın Gremio takımında forma giyen Souza ile 2 yıllık sözleşme imzalarken bu futbolcunun takımla birlikte çalışmalara devam ettiği ve istekli arzulu çalıştığı görülüyor. Sakatlığı sonrasında takıma katılan Brezilyalı oyuncunun istekli oluşu teknik heyeti mutlu ediyor.
29 yaşındaki Brezilyalı forvet, takıma uyum sağlarken bu hafta ise en iyi şekilde hazırlanarak Denizlispor maçında oynamak istiyor. Kariyerinde Corinthians, Sporting Lizbon, Santos, Atletico Minerio, Vasco da Gama, Dinamo Kiev, Bordeaux, Sport Recife ve Gremio gibi önemli takımların formasını giyen Brezilyalı forvet, toplam 296 maça çıkarken 83 gol atıp 19 da asist yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri