Gazişehir kimleri aldı?

Gazişehir kimleri aldı?

Devre arası transfer döneminin hızlı takımı Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, bu transfer döneminde kadrosuna 7 yeni oyuncu dahil ederken 8 futbolcuyla yollarını ayırdı. Kırmızı-Siyahlı takım bu sezon şampiyonluk hedeflerken devre arasında ise eksik bölgeleri tamamlamak adına 7 yeni oyuncuyla anlaşma sağladı.

Futbolda devre arası transfer süresi dün akşam bitti. Devre arası transferinde takımlar kadrolarına yeni isimler dahil ederken transferin yine hızlı takımı Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü oldu. 8 futbolcuyla devre arasında yollarını ayıran Kırmızı-Siyahlılar 7 oyuncu transfer ettiler. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın isteği üzerine yeni gelen isimler oldu.

KİMLER GELDİ?

Ligde şampiyonluk hedefleyen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, devre arası transfer döneminde dün akşam saatlerine kadar 6 oyuncuyla resmi sözleşme imzaladı. Kırmızı-Siyahlı takım bu ara transferde Giresunspor'dan Uğur Arslan Kuru, Ümraniyespor'dan Mücahit Albayrak ve Oğuz Ceylan, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan Erhan Çelenk, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Moussa Sow, Elazığspor'dan Elman Bjarnason ve son olarak Ankaragücü'nden Kenan Özer ile sözleşme imzaladı.

KİMLER GİTTİ?

Ligin ilk yarısında teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın şans vermesine rağmen pek yararlanmadığı isimlerle yollar ayrıldı. Gazişehir Gaziantep'ten Femi Balogun, Samican Keskin, Okan Derici, Ali Aytemur, Bahadir Çiloğlu, Mahmut Bilir ve Muhammed Enes Durmuş ile yollar ayrıldı. Bu futbolcuların yerine tecrübeli ve ligi tanıyan isimler gelirken Okan Altınordu'ya, Samican Manisa Büyükşehir Belediyespor'a, Muhammed Enes İstanbulspor'a gitti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri