BU KEZ OLACAK İNŞALLAH'¦

BU KEZ OLACAK İNŞALLAH'¦

Günlerdir yapılan çağrılara, asılan bayraklara ve yazılan yazılar adresi bulmuş. Yeni Gaziantep Stadyumuna giderken yollar tıklım tıklım trafik zar zor ilerliyor. Canlı bir kalabalık, doldurma bindirme kıtalar kesinlikle değil. Tribünler dolu.. Statta herkes yerini almış'¦ Protokol gelmiş'¦ Kırmızı siyahlı taraftarlar bayraklarını alarak iftar saatinerağmen stattaki yerlerini almışlar'¦ Herşey tamam'¦ Herkes konuşmuş, maçın kritiğini yapmış, yorumlar ardı ardına gelmiş'¦ Söz bitmiş'¦ Konuşma sırası futbolculara gelmiş'¦
Evet artık sahne Gazişehirli futbolcuların. Futbolcular sahnede konuşuyor. Altıparmak Osmanlıspor'u çok iyi analiz etmiş. Osmanlı aslında tam dişimize göre bir rakipti. Rakibe adeta nefes aldırmadı kırmızı siyahlı ekip. Osmanlı karşısında Avrupai bir futbol izledik dün gece.
Geçtiğimiz hafta Karabük'ü 6-1 yenerek büyük moral kazanan futbolcular oynadığı futbolla Süper Ligi ne kadar istediklerini gösterdiler.
Sahada rakibe karşı varlığını ve ruhunu hissettiren Bir Gazişehir izledik. Mehmet Hoca final hocası olduğunu bir kez daha ispatladı bizlere.
Tribünden sahaya organize olmuş bir Gazişehir Gaziantep izledik. İlk golden sonra saldırıya geçen Osmanlı'ya beraberlik golüne bile izin verilmedi ve arkasından gelen ikinci gol. Osmanlı'ya istediği golü vermedik, hatta 2. Golü atarak rövanşta eli daha da rahat tuttuk.
Alınan sonuç rövanş için yeterli mi derseniz yeterli derim ama yine de Ankara'da tedbiri elden bırakmamak lazım. Bu iş bitti finaldeyiz diye oynarsanız Barcelona-Lıverpool maçını bir kez daha izleyin derim. Çünkü futbol bu maç 90 dakika.
Noktalayacak olursak Gazişehir Gaziantep oynadığı futbol, konsantrasyon ve hırsı ile final için olumlu sinyaller verdi bizlere. Pazar günü yine aynı görüntüyü görmek istiyoruz.
Bu kez 'Süper Lige' inanmış bir kadro gördüm. Bu kez olacak inşallah !

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri