Gaziantep için Süper Lig vakti!

Gaziantep için Süper Lig vakti!

Koskoca bir sezonun meyvesini alma zamanı geldi. Geçtiğimiz yıl Süper Lig'in kapısından dönen Gazişehir Gaziantep, bu kez bu fırsatı iyi kullanmak istiyor. Süper Lig iddiasını sürdüren Gazişehir Gaziantep, Play-Off ilk maçında Osmanlıspor'u konuk ediyor.

Bu akşam saat 21.00'da oynanacak olan maçın hazırlıklarını galibiyete yönelik yapan Kırmızı-siyahlı takım, Ankara'ya avantajlı bir skorla gitmek istiyor. Geçen yıl kaçırdığı Süper Lig'e bu sezon ulaşmak isteyen Gazişehir Gaziantep, taraftarının desteğiyle Osmanlıspor'u mağlup etmeyi hedefliyor.

Süper Lig'e çıkmak isteyen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Osmanlıspor engelini rahat geçerek final oynamıyı planlıyor. Spor Toto 1. Lig Play-Off maçları bugün start alacak ve temsilcimiz Gazişehir, kendi sahasında Osmanlıspor'u konuk edecek. Ankara temsilcisi ile yapacağı ilk maçı kazanıp başkente avantajlı gitmek isteyen Kırmızı-Siyahlıların bu maçı bu akşam saat 21.00'da oynanacak. Halil Umut Meler'in düdük çalacağı maçı kazanarak Süper Lig perdesini aralamak isteyen Gazişehir, hazırlıklarını galibiyete yönelik yaptı. Teknik direktör Mehmet Altıparmak ve öğrencileri tecrübelerini sahaya yansıtarak ilk adımı galibiyetle atmak istiyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri