Oğuz Ceylan inanıyor

Oğuz Ceylan inanıyor

Gazişehir Gaziantep'in başarılı isimlerinden Oğuz Ceylan, Giresunspor maçını kazananacaklarına inandığını belirterek, "Play-Off'ta şampiyon olup Süper Lige çıkacağız" dedi.

Oğuz Ceylan, Giresunspor ile yapacakları maçta tek hedeflerinin üç puan olduğunu dile getirirken, Play-Off'a kalıp buradan da Süper Lige çıkacaklarını söyledi. Matematiksel olarak ilk iki şansları bulunduğunu anımsatan Oğuz Ceylan, "Önümüzdeki Giresunspor maçı bizim için çok önemli. Çünkü matematiksel olarak daha hala ilk hedefimiz devam ediyor. Ben, takım arkadaşlarım, hocamız ve ekibi biz ilk 2 hedefine hala inanmış vaziyetteyiz. Ama nasip, kısmet ilk 2 olmaz, Play-Off olur. Sonunda Mayıs ayında şampiyon olup Süper Lige çıkmak. Bence en güzel şey budur.
Bu ligin en kaliteli kadrosu Gazişehir Gaziantep'te yani bunu tartışmasız Türkiye genelinde herkes söylüyor. İlk 2 hedefimiz tabii ki var matematiksel olarak ama biraz düşük dediğiniz gibi.. Ama Play-Off'ta şampiyon olarak Süper Lige çıkacağız. Ama benim düşüncem bizim ayarımızda bir takım yok. Ne ilk 2, ne 18 takım hiç biri bizim ayarımızda değil. Ben inanıyorum Play-Off'tan şampiyon olacağız inşallah" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri