Gaziantep'te koronavirüs savaşı!...Karantina'ya Alınan Nurdağı Hortlar Köyü (Ataköy)'de Neler Yaşanıyor

"Gaziantep'te yurt dışı İsviçre'den gelen karı kocanın koronavirüsü şüphesiyle hastanede tedavi altına alınması ve köyün giriş ve çıkışı jandarma tarafından kapatılıp karantina alınmasının ardından köyde bu kez sosyal medya savaşı başladı."

Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Hortlar Köyü (Ataköy) koronavirüs nedeniyle karantina alındı.Yurt dışı İsviçre'den gelen 2 şüpheli de karantinaya alındı. Kıyamet bundan sonra koptu, yurt içi ve yurt dışında yaşayan köylüler bu kez sosyal medya üzerinden birbirlerine savaş açtılar.

İsviçre'denköye gelen karı koca Türk vatandaşında belirtiler çıkması üzerine köye giriş çıkışlarının jandarma ekipleri tarafından giriş ve çıkışlar kontrol altına alındığı öğrenildi.

İsviçre'den gelen 2 kişinin Gaziantep'te koronavirüsvirüs şüphesiyle tedavi altına alınmasının ardından aynı köy nüfusuna kayıtlı yurt içinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşların sosyal medya üzerinden çeşitli atışmalar ve hakaretlere varan paylaşımlara dur demek için köyün muhtarı Ali Kemal Kılıç ve Emekli öğretmen Kemal Yıldırım bir açıklama gönderdiler.

İŞÇE O AÇIKLAMA

İyi günler, Ben Kemal YILDIRIM (emekli öğrtmen) Gaziantep/ Nurdağı Ataköy Köyü 'nde ikametgah etmekteyim. Koruna virus olan köy, adı geçen M.K ve eşi E.K. ( Isviçre) 16 MART 2020 tarihinde Istanbul Havalimanı 'ndan Türkiye'ye giriş yapmışlardır. Termal kamera ve güvenlikten geçmiş ve kendilerine maske, eldiven verilerek 14 gün evlerinde istirahat etmeleri söylemiş. Ataköy'e geldiklerinde dost ve akrabaları tarafından hosgeldi ziyaretleri olmuş 22 Mart 2020 da corona belirtileri görüldüğünde Nurdağı Devlet Hastanesinde yapılan testlerin sonucu pozitif çıktığı anlaşılınca Gaziantep Dr Ersin Aslan Hastanesi'nde tedavi altına alınmışlardır, aynı gün Ataköy Köyü karantina altına alınmış olup, Köye giriş ve çıkışlar 14 gün boyunca yasaklamıştır. Her iki hastamızın durumu iyiye gitmektedir.( %80 ) Hastaneden kaçma diye bir olay yok hepsi asparagas ve uydurma haber lütfen inanmayın, insanları rencide etmeyin , bize yakışmıyor gün birlik olma günü BU GEMIDE HEPİMİZ VARIZ, ZENGIN, FAKiR AYRIMI YOK. Karantinadayız ve sağlığın, özgürlüğün ne olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz, sizden ricam o yazdığınız yorumlarınızı lütfen silin EMPATİ YAPIN o zaman insanları daha iyi anlayacaksınız.Hepinize teşekkür ediyorum BU KORONAVİRÜS BELASINDAN TEZ ZAMANDA KURTULACAĞIZ TEK ŞART "İTALYA VE İSPANYA OLMAK ISTEMIYORSANIZ ; EVDE KAL TÜRKIYEM. İrtibat tlf 0532 789 6306 ,Muhtar Ali KILINÇ 0532 449 6527 selam ve saygılar...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri