GAZİŞEHİR'DE isim çok, gelen yok!

GAZİŞEHİR'DE isim çok, gelen yok!

Transferin sessiz kulübü Gazişehir Gaziantep için çok sayıda oyuncu ismi gündeme gelmesine rağmen yönetimden ve kulüpten şu ana kadar resmi bir açıklama gelmedi. Denis Alibec, Abdoul Sissoko, Adrien Regattin, İvan Obradovic, Emre Çolak, Tjaronn Chery, Olcay Şahan, İsmail Köybaşı ve Umut Bulut gibi oyuncuların ismi gündeme gelmesine rağmen şu ana kadar resmi ne imza atıldı nede açıklama yapıldı.

Gazişehir Gaziantep'in gündeminde olan ve yazılıp çizilen isimler arasında bulunan futbolcular için resmi açıklama yapılmaması kafaları karıştırdı. Astra Giurgi den Denis Alibec, Akhisarspor'dan Abdoul Sissoko ve Adrien Regattin, Anderlecht ten Ivan Obradovic, Al Wahda dan Emre Çolak, Kayserispor'un eski on numarası Tjaronn Chery ve Umut Bulut Gazişehir Gaziantep ile anlaştığı ileri sürülürken bu futbolcularla şu ana kadar resmi sözleşme imzalanmadı.
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in Abdou Sissokko, Adrien Regattin, Olcay Şahan, Emre Çolak, Umut Bulut ve Denis Alibec ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi. Bu oyuncuların gelmesi beklenirken yönetimden ise şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri