Ankara'da Soğuk Lipoliz İle Bölgesel Fazlalıklarınızdan Kurtulun

Ankara'da Soğuk Lipoliz İle Bölgesel Fazlalıklarınızdan Kurtulun

Bölgesel olarak kilo fazlalığı olan kişiler bunlardan nasıl kurtulacağını özellikle merak etmektedir. Çünkü birçok işlemin bu noktada etki etmediği ve diyetlerin de sonuç vermediği görülmektedir. Gelişen teknoloji ise bölgesel zayıflama sırasında da birçok avantajı karşımıza çıkarmaktadır. Soğuk lipoliz Ankara. Soğuk lipoliz işlemi bölgesel zayıflama noktasında en fazla tercih edilen işlemler arasında yer almaktadır. Bu işlemin cerrahi bir işlem olmaması insanların ameliyat olmak zorunda kalmadan yağlarından kurtulacağına yardımcı olduğu için avantaj sağlamaktadır.

Soğuk lipoliz işlemi yerine getirileceği sırada yüksek soğutma teknolojisinden destek alınır. Bu işlem yağ hücrelerinin dondurulmasına yardımcı olur ve bu şekilde hiçbir dokuya zarar vermeden zayıflama işlemi yerine getirilmektedir. www.drbuketyildirim.com Soğuk lipoliz yapılacağı esnada bölgesel olarak fazla olan yağ hücreleri belirli bir dereceye kadar soğutulmaktadır. Diğer dokular zarar görmeden fazla yağlarınız vücudunuzdan uzaklaştırılacaktır. Bu uygulamayı ağırlıklı olarak diyet ve spor yapmasına rağmen bir türlü sonuç alamayan ve bölgesel fazlalığından kurtulmak isteyen kişiler tercih etmektedir.

Soğuk Lipolizin Zararları Var Mı?

Soğuk lipoliz Ankara uygulaması esnasında insanlar bu uygulamayı yaptırmadan önce bir zararı olup olmadığını merak etmektedir. Uygulama esnasında vücudunuzda fazladan bulunan yağ hücreleri hassas bir şekilde kontrol altında soğutulmaktadır. Bu işlem sayesinde belirli bir dereceye kadar dondurulmuş olan yağ hücresi büzülerek bozulur. Dondurulan yağ hücreleri vücutta işlenir ve ölmüş olan hücreler vücuttan tamamen atılır. İşlemin FDA onaylı bir işlem olması ise herhangi bir zararı olmadığını göstermektedir. Kalça, gıdı, basen, bacak, sırt ve karın gibi bölgelere uygulanabilmektedir.

Soğuk Lipoliz Kimler İçin Uygundur?

Soğuk lipoliz sisteminde yer alan lenf drenaj adlı yöntem sayesinde vücudunuzda bozulmuş olan yağları çok kolay bir şekilde vücudunuzdan uzaklaştırabilirsiniz. Bu yüzden vücutta ani değişimler meydana gelebilmektedir. Vücut yapısı ani değişimi kaldırmayacak olan kişilerde ise bu işlem uygulanmaz. Yeni kalp krizi geçirmiş, hamile, kalp pili olan, 18 yaşının altındaki kişilerde uygulamanın yapılması mümkün değildir. Aynı zamanda kan dolaşımında bozulmalar olan kişilerin de tedaviden faydalanamadığı görülmektedir.

Etkisini Kısa Sürede Gösteriyor

Soğuk lipoliz Ankara uygulamasının en büyük avantajı etkisini çok kısa süre içerisinde gösteren bir uygulama olmasıdır. İlk başta bakıldığı zaman her ne kadar karmaşık bir uygulama olarak görünüyor olsa da kısa süre içerisinde değişimin görülmesini sağlar. Gözle görülebilen sonuçların ise kişide 2 ay içerisinde görülebildiği görülmektedir. Tedavide en fazla verim alınan dönem ise 3'ncü ayın sonu şeklindedir. Bu süreçte dondurulan yağ hücreleri vücudunuzdan atılmaya başlar. Yağ hücreleri işlem sırasında komple yok edildiğinden dolayı işlemin kalıcılığı da yüksektir. Aynı zamanda ilerleyen süreçte sarkma gibi bir problem de oluşmayacaktır.

Soğuk Lipoliz Yapıldıktan Sonra

Soğuk lipoliz işleminin yapılmasından sonra izlenecek süreçte çok büyük bir önem arz etmektedir. İşlem herhangi bir cerrahi operasyon olmadığından dolayı kişi günlük hayatına kaldığı yerden devam edebilme imkanına sahip olur. Bu yüzden işinizden veya günlük rutininizden uzaklaşmak zorunda kalmamanız hayatınıza devam etmenize yardımcı olur. İşlem etkili sonuç verdiği gibi aynı zamanda herhangi bir ağrı veya acı da duyulmayan işlemlerin arasında yer alıyor.

Soğuk lipoliz tedavisinden faydalanan kişiler bu tedaviden sonra diyet yapmasına veya spora gitmesine gerek yoktur. Fakat formunu korumak için ve sağlık açısından beslenmesine dikkat ederek spor yapması daha iyi olacaktır. İşlemin bitmesiyle beraber bölgesel olarak incelmeniz gerçekleşeceği için kendinizi daha iyi hissettiğiniz gibi aynı zamanda ilerleyen süreçte özgüven olarak daha yüksekte hissedebilirsiniz. Çünkü bölgesel olarak fazlalıkları bulunan kişiler genellikle ilerleyen süreçte özgüven düşüklüğü yaşayabiliyor. Fakat bu sorundan kurtulacağınız için kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Soğuk Lipoliz İle Ne Kadar İncelebilirim?

Soğuk lipolizde en fazla merak edilmekte olan noktalar arasında ilk sıralarda; ne kadar incelme gerçekleşeceği merak edilmektedir. Bu evrede gerçekleşecek olan incelme sizin vücudunuza göre değişim gösterecek bir faktördür. Tam olarak bir miktar verilemeyeceğini söyleyebiliriz. İşlemler yapılırken her zaman sizin için en uygun yöntemle ve seviyeyle yapılmaktadır. Bu yüzden tedavi sonunda tam olarak verim alabilmenize dikkat edilmesi gerekmektedir. İstenilen aşamaya gelene kadar birden fazla seans uygulanabilmektedir. Bu sizin şikayet durumunuza göre değişir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri