ALTIPARMAK : TRANSFERDE GEÇ KALDIK

ALTIPARMAK : TRANSFERDE GEÇ KALDIK

Şu ana kadar dış transferde 4 oyuncu alan Gazişehir Gaziantep'te Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetimden iki futbolcu daha alınması istedi. Kırmızı-Siyahlıların hocası, birisi kanat olmak üzere iki futbolcu alınması için yönetime rapor verirken birde golcü istediği öğrenildi.

GELMEK İSTEMEYENLER VAR

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek arayışların devam ettiğini söyledi. Gazişehir Gaziantep olarak bir çok futbolcu ile temas kurduklarını ve bazılarının Gaziantep'e gelmek istemediğini dile getiren Altıparmak, "Ulaştığımız oyuncuların bazıları buraya gelmek istemedi, bazıları da bu ligi istemedi. Birkaç oyuncuyla temasımız devam ediyor" dedi.

TRANSFERDE GEÇ KALDIK

Mehmet Altıparmak, Cumartesi günü ligin ikinci yarısının ilk maçını oynayacaklarını anımsatarak, transferde geç kaldıklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Açıkçası ben de geç kaldık diyebilirim. Daha önce gelmeleri lazımdı. Özellikle transfer edilecek kanat oyuncusunun Türk olmasını istiyoruz. Çünkü yabancı sayımız fazla. Bu mevkiye yönelik 2-3 oyuncuyla anlaşmıştık ama kulüpleri problem çıkardı. 2-3 güne kadar bunları çözeceğiz. Kanat ve forvet oyuncusunu kadromuza katacağız" diye konuştu.

FORVET YABANCI OLACAK

Takıma kazandırılacak forvet oyuncusunun yabancı olacağını dile getiren Altıparmak, "Ne yazık ki Türk oyuncu bulamıyoruz. Biz pivot tarzında forvet istiyoruz. Çok ince eleyip, sık dokuyacağız. Çünkü gelecek oyuncunun bizim işimizi görmesi lazım. İyi bir kadromuz var, gelecek kişinin de buna katkı sağlaması lazım." değerlendirmesinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri