Milletvekili Filiz'den Gaziler Günü mesajı

Milletvekili Filiz'den Gaziler Günü mesajı

"İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Filiz mesajında, "Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birliği için düşmana karşı bedenlerini siper eden kahramanlarımıza minnet borçluyuz" dedi."

Mesajında ülke olarak milli güvenlik ve beka anlamında zorlu bir süreçten geçildiğine dikkat çeken Milletvekili Filiz, vatanın bütünlüğü, milletin birliği için canı pahasına düşmana karşı kahramanca mücadele eden ve gazi olan vatan evlatlarının yılın sadece bir gününde değil her zaman hatırlanıp, el üstünde tutulması gerektiğine vurgu yaptı. Filiz, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi:
"Bu vatan ve millet için mücadele edip bizlerin huzuru, güvenliği ve geleceği için kendi canlarını ortaya koymuş Gazilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Gerek devlet, gerekse millet olarak hayatın her alanında onların yanında olunduğumuzu hissettirmeliyiz. Onların hayatlarını kolaylaştırarak hayatlarının geri kalanını onurlu ve refah geçirişinde geçirmelerini sağlamak için çaba göstermeliyiz. Gazilerimiz bu ülkeye ve millete olan borçlarını fazlasıyla ödediler. Onların sayesinde bugün bayrağımız dalgalanıyor, ezanımız susmuyor ve bizler huzur içerisinde yaşıyoruz. Gazilerimiz bu ülkenin onuru ve şerefidir. Onur ve şerefimize sahip çıkmalıyız. Ülke olarak milli güvenlik ve beka anlamında ciddi sorunlar yaşanılan bir süreçten geçiyoruz. Bu alanda hayati bir mücadele verirken gerek halihazırda görevi başında olan silahlı kuvvetlerimize gerek şehitlerimize gerekse de gazilerimiz ve ailelerine hak ettikleri saygı, sevgi, ilgi, hürmet ve vefayı eksik etmemeliyiz. Onların varlığı, mücadele azmi ve motivasyonu vatan savunmasında hayati önem taşımaktadır. Tersi bir durum sonun başlangıcı olur. Bu duygularla bir kez daha başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyor, ebediyete intikal edenlere Allah'tan rahmet diliyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri