GAZİANTEP’TE ANTRENÖR KALMADI MI?

Gaziantep Futbol Kulübü’nün alt yapısı şaşırtmaya devam ediyor. Türkiye’de alt yapıdan futbolcu oynatmayan tek kulüp olan Gaziantep Futbol Kulübü’nün alt yapı sorumlusu Kahramanmaraş’ta antrenörlük yapan Kadir Ardıç’ın gözükmesi herkesi şok etti. Gaziantepli antrenörlerin ise bu konuya sessiz kalışı herkesi şaşırtıyor.

ALT YAPI SORUMLUSU MARAŞ’TAN
Gaziantep Futbol Kulübü şehrimizi temsil etmesine rağmen, alt yapıda daha önceki dönemden gelen futbolcu jenerasyonu bitirilmeye çalışılırken mevcut alt yapı koordinatörü olan İsmail Acar’ın diplomasının yetersiz oluşundan Gaziantep’ten değil de Kahramanmaraş’tan Kadir Ardıç’ı Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak göreve getirdi.

KALECİ ANTRENÖRÜ DE MARAŞ’TAN
Daha önceki dönemde bulunarak Türk futboluna kazandırılmak istenen genç jenerasyonun önü kesilirken Gaziantep Futbol Kulübü’nde alt yapı koordinatörü İsmail Acar ile yardımcıları Mehmet Aslan ile Ayhan Göz’ün diplomasının yetersiz oluşundan dolayı alt yapı sorumluluğuna Kahramanmaraş’tan Kadir Ardıç getirildi. 28.08.2020 tarihinde Gaziantep FK ile sözleşme imzalayan Ardıç’ın yanı sıra birde kaleci antrenörü Kahramanmaraş’tan geldi.

SCOUT BURSA’LI DİKEN’E EMANET
Yıllarca önce Gaziantepspor Eski Kulüp Başkanı Celal Doğan’ın Gaziantepli teknik direktörlerle kurduğu scout ekibi, bir çok yıldız oyuncuyu Türk futboluna ve Gaziantep’e kazandırdı. Ancak şu anda alt yapı koordinatörü olarak ismi geçen İsmail Acar’ın Gaziantepli antrenörler yerine alt yapı sorumlusunu, kaleci antrenörünü, antrenörleri ve scout ekibini Gaziantep dışından oluşturduğu görülüyor. Acar’ın Scout ekibinin başına Bursa’lı Barış Diken’i görevlendirdiği görülüyor.

GAZİANTEPLİ ANTRENÖRLER İSYANDA
Gaziantep Futbol Kulübü alt yapısından sorumlu olarak Kadir Ardıç ve kaleci antrenörü Kahramanmaraş’tan gelirken, oyuncu ve maç izlemeye ise Bursa’dan Barış Diken getirildi. Bu isimleri göreve kimin getirdiği tartışılırken Gaziantepli antrenörler ise kendi aralarında adeta isyan ediyorlar. “Gaziantep’te antrenör kalmadı mı?” diye Gaziantep FK yönetimine isyan eden antrenörler adına TÜFAD Gaziantep Şubesi’nin de bir açıklama yapması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri