Taksitle Ev Alma Fırsatı

Taksitle Ev Alma Fırsatı

Günümüzde düşük gelirli veya orta gelirli bireylerin ailelerinden kalan miras gibi destekler olmadığı sürece peşin para ile ev satın alması mümkün değildir. Banka kredisi ile ev alma fikri ise yüksek faiz oranları düşünüldüğünde oldukça korkutucu bir süreci kişilerin önüne sermektedir. Dolayısıyla Taksitle Ev Alma Fırsatı için en ideal koşulları sizlere sunan Vakıfevim, bugün milyonlarca insanı hayaline kavuşturarak kirada oturmaktan kurtarmaktadır. Faize bulaşmadan sizleri ev sahibi yapma yolunda ilerleyen firma, tercihinize bağlı olarak peşinatlı ya da peşinatsız ödeme avantajını sunmaktadır. Bildiğiniz gibi bankalardan konut kredisi talep ettiğinizde, evin değeri ekspertiz tarafından belirlenir ve banka %80’ni için kredi verir. Yani %20’lik kısmı için peşinatınızın olması gerekir. Ayrıca aylık geri ödeme taksitleri ise düşük ya da orta gelirli bir aile için bir hayli yüksektir.

Vakıfevim ile Taksitle Ev Alma imkanından faydalandığınızda ise aylık geri ödeme taksitleriniz bütçenizle doğru orantıda belirlenir. Yani bütçenizi aşmayacak aylık taksitler doğrultusunda geri ödeme planınız hazırlanır ve bir defaya mahsus ödemenizde belli bir oranda artış yapılıp, taksitleriniz yeniden düzenlenir. Katılacağınız tasarruf sisteminde kesinlikle sizleri zorlayıcı hususlar yoktur. Yani yüksek faizler, ara ödemeler, sürekli artan aylık taksitler gibi durumlar söz konusu değildir. Daha detaylı bilgi aktaracak olursak, öncelikle satın alacağınız evin fiyatına karar vermeli ve sonrasında peşinatlı ve peşinatsız seçeneklerden birini tercih etmelisiniz. Akabinde bütçeniz doğrultusunda katılacağınız tasarruf gurubunu belirlemelisiniz.

Şöyle ki, tasarruf grupları sizlerin bütçesiyle ilgilidir. Eğer ki, talep ettiğiniz ev değerini 48 ayda geri ödemek istiyorsanız, 48 kişiden oluşan tasarruf grubuna dahil olmanız gerekir. Bu bağlamda 18 kişiden başlayarak 240 kişiye kadar çıkabilen tasarruf gruplarından birini seçip, geri ödeme planınızı oluşturabilirsiniz. Böylece evinizi hangi tarih aralığında teslim alacağınızı da yine siz belirlemiş olmaktasınız. Bu aşamadan sonra Vakıfevim ile aranızda yaptığınız anlaşmanın sözde kalmaması adına sözleşme yapılır ve anlaşma yasal hale getirilir. Son olarak noter huzurunda çekiliş yapılır ve evinizi teslim alacağınız tarih netleşir. Gördüğünüz üzere sizlerin menfaatleri gözetilerek tasarlanan sistemde bütçenizi zorlamadan Taksitle Ev Alma Fırsatı sunulmaktadır. Bu fırsatı değerlendirmek isterseniz, en yakın Vakıfevim şubesine giderek detayları görüşebilirsiniz.

https://www.vakifevim.com/taksitle-ev-alma/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri