60 yıllık Ritaş Holding’e tam not

Covid-19 döneminde Ritaş Holding bünyesindeki tüm fabrikalarda her türlü tedbirler alınarak, üretime devam ettiği belirtilirken, Gaziantep Valisi Davut Gül ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Sadi Kaleoğlu’nu ziyaret ederek, “Biz her zaman üretenin yanındayız. Covid-19 döneminde de gerçekten de her türlü tedbirleri almamızdan dolayı da memnunuz.” dediler.

1960 yılında Rıfat Kaleoğlu tarafından kurulan başta Tekstil, Ambalaj, Akrilik iplik, polipropilen iplik, PET preform, big bag, çuval, dokumasız kumaş, elyaf, yapılarda su yalıtımı sağlayan membran üretimi ile genellikle de doğaya saygılı ürünlerin üretimini yapan Ritaş Holding, emin adımlarla yoluna devam ediyor.

HOLDİNGİN BÜNYESİNDE HANGİ ŞİRKETLER VAR?

Ritaş Holdingin bünyesinde Ritor, Riteks, Ribond, Ripet, Rifay ve izorit şirketler bulunduğunu, bu şirketlerde hem Türkiye ihracatında, hem de üretimde Gaziantep’in gururu olduğu öğrenildi.

ŞİRKETLERİ İKİ KARDEŞ YÖNETİYOR

Ritaş Holdingin Yönetim Kurulu Başkanlığını Mehmet Sami Kaleoğlu ile kardeşi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Sadi Kaleoğlu tarafından yönetildiğini, Türk ekonomisinede Ritaş’ın büyük katkısı olduğu da ileri sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri