Sumudica Sergen Yalçın'ı çıldırttı!

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep'e 3-1 mağlup oldu. Maçın sonucundan çok hakem kararları ve Sumudica konuşuldu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep'e 3-1 mağlup oldu. Maçın sonucundan çok hakem kararları ve Sumudica konuşuldu. Siyah beyazlı takımda, Rumen teknik adam Sumudica'ya tepki dinmiyor. Çünkü Sumudica'nın Josef'e Portekizce küfür ettiği iddia ediliyor. Adeta çıldıran Sergen Yalçın ve Murat Şahin hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya bu durumu bildirirken, Uğurlu Portekizce bilmediği için bir şey yapamayacağını söyledi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda konuk olduğu Gaziantep'e 3-1'lik skorla mağlup oldu. Siyah beyazlı takım, Gaziantep'in teknik direktörü Sumudica'ya öfkeli.
Beşiktaş, Rumen teknik adam Sumudica'nın sahadaki oyunculara küfür ettiğini iddia etti.
Beşiktaş'ta tercümanlar, Rumen teknik adamın Josef de Souza’ya Portekizce küfür ettiğini söyleyerek yetkilileri uyardı.
Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın ve Murat Şahin, bu duruma sert çıktı. Teknik heyet önce dördüncü hakeme, ardından da Yaşar Kemal Uğurlu'ya bu durumu anlattı.

"Portekizce bilmiyoruz, bir şey yapamayız"
Hakemler; Sergen Yalçın ve Murat Şahin'e, "Portekizce bilmiyoruz. Ne dediğini anlamıyoruz. O yüzden bir şey yapamayız" dedi.

'Yere yatın' talimatına tepki
Öte yandan Beşiktaş yedek kulübesi maçta öne geçen Sumudica'nın oyuncularına 'yere yatın' talimatı vermesine tepki gösterdi. Beşiktaş kafilesi ile Sumudica arasındaki gerginliğin, koridorlarda devam ettiği vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri