Yetkililer bu soruna çözüm bulmalı!

Yetkililer bu soruna çözüm bulmalı!

"Gaziantep'te trafik denetimlerinden eksik evraklar nedeniyle bağlanan motosikletler yedi emin otoparklarına konuluyor. Uzun süre yedi edim otoparklarında bekleyen motosikletleri geri almaktan vazgeçene vatandaşlar ise icrayla karşı karşıya geliyorlar."

Gaziantep'te trafik denetimlerinden eksik evraklar nedeniyle bağlanan motosikletler yedi emin otoparklarına konuluyor. Uzun süre yedi edim otoparklarında bekleyen motosikletleri geri almaktan vazgeçene vatandaşlar ise icrayla karşı karşıya geliyorlar.

YEDİ EMİN OTOPARK AVUKATLARI İCRA TAKİBİ BAŞLATIYORLAR

Trafik uygulamalarından eksik evrakları nedeniyle bağlanan yüzlerce motosiklet yedi emin otoparklarında muhafaza ediliyor. Birçoğu çürümeye terk edilen motosikletler için yedi emin otopark sahipleri avukatları aracılığıyla motor sahipleri hakkında 2-3 bin liralık icra takibi başlatıyorlar. Otopark ücretlerini alamadıkları için icra takibi başlatan otopark işletmecilerinin bu durumdan vazgeçmeleri isteniyor.

VATANDAŞLAR BU DURUMDAN DOLAYI MAĞDURİYET YAŞIYOR

Motosikleti bağlanan vatandaşlar ise otoparkta çürüyen motosikletlerinin yanı sıra haklarından başlatılan icra takiplerinden dolayı büyük mağduriyet yaşıyorlar. Motosikleti bağlanan vatandaşlar icra takiplerinin durdurulması için yetkililerden yardım istiyorlar. Ekonomik sürecin iyi olmadığı bu dönemde birçok vatandaş haklarında başlatılan icra takibi karşısında çaresiz bir duruma geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri