Gazişehir'in adı değişiyor, Basketbol'la birleşiyor!

Gazişehir'in adı değişiyor, Basketbol'la birleşiyor!

Süper Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi, kulübün adını Gaziantep vurgusunun daha ön planda olduğu bir isimle değiştireceklerini bildirdi. Büyükekşi'nin bu konuşa girişimlere başladığı öğrenilirken kulübün Gaziantep Basketbol Kulübü ile birleşmesi gündeme geldi.

Gazişehir Gaziantep'in kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi, iki gün önce gerçekleştirilen toplantıyla kulübün şirketini devraldıklarını, 30 Eylül tarihinde de genel kurul yapıp, derneğin yönetimini devralacaklarını söyledi.

GAZİŞEHİR İSMİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ
Takımı devraldıktan sonraki hedeflerinden bahseden ve ilk amaçlarından birinin takımın ismini değiştirmek olduğunu vurgulayan Gazişehir Gaziantep Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Bizim birinci hedefimiz Gazişehir ismini Gaziantep olarak değiştirmek. Çünkü Gazişehir Gaziantep ismi pek çok yerde ve özellikle dışarıda kafa karışıklığına neden oluyor. O yüzden biz bunu Gaziantep ismini öne çıkaracak şekilde değiştirmek istiyoruz. Bunun için çaba sarf edip Türkiye Futbol Federasyonu ile de görüşmeler yapacağız" dedi.
Gazişehir Gaziantep ile Gaziantep Basketbol Kulübü'nün birleşmesi gündeme gelirken her iki takımın bir isim altında bir araya gelmesi bekleniyor. Gazişehir Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Gaziantep Basketbol Kulübü Başkanı Cengiz Şimşek, aynı yönetimde yer alırken her iki takımın aynı çatı altında yönetilmesine karar verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri