Çocuk ve Doğum Hastanelerine atamalar tamam... Devam kararı

" Ankara'da Sağlık Bakanlığında atamalarla ilgili hareketlilik sürüyor. Gaziantep Kamu Hastanelerinde yönetim değişikliklerindeki fırtına tam gaz devam ediyor. Kadın Doğum ve çocuk hastanesindeki ekiple devam kararı alındı."

Sağlık Bakanlığı Adana ve Mersin İl Sağlık Müdürlüklerinin oluşturduğu listeleri bütünüyle Ankara'dan veto yerken, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki istediğini almaya devam ediyor. Destek Hizmetleri Başkanlığına Hasan Tiryakioğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına Dr. Levent Sağlam, Personel Hizmetleri Başkanlığına Yamluha Çoşkun'un getirilmelerinin ardından 11 Hastane Hastane Başhekimlerinin bulunduğu liste 2 gün önce onaylanarak Sisteme girişleri yapıldı.

Gaziantep İl Sağlık MüdürüDr. Ümit Mutlu Tiryaki yeni dönemde Kamu Hastanelerinde çalışacağı idarecileri belirlerken 1-2 değişiklik harici tek dokunmadığı hastanelerin başındaCengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yönetimi ile devam kararı alarak bakanlığa yönetim listesini onaylattırdı.

Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ilgın Türkçüoğlu'nun başhekimliğe atanmasından sonra başhekim yardımcıları, İdari ve Mali İşler Müdürlüğü, Destek ve Kalite Müdürü ve Sağlık ve Bakım Hizmetleri müdürlüklerindeki idarecilerin atamaları ÇKYS sistemine girmeye başladı.
İl Sağlık MüdürüDr. Ümit Mutlu Tiryaki yönetici atamaları sırasında liyakata önem verdiği gözlendi. Şöyleki ; Başhekim Prof.Dr. Ilgın Türkçüoğlu hastaneye başhekim olarak 4,5 yıl önce atanmasının ardından Tüp Bebek Merkezi, KVC Yoğun Bakım, Acil Yoğun Bakım, Çocuk Yoğun Bakım ve Mevcut Yoğun Bakım ünitelerinin basamaklarının yükseltilmesi gibi başarılı çalışmalarına ekibi ile birlikte imza attı. Yine aynı ekipte Başhekim Yardımcısı olarak Anestezi uzmanı Dr. Fatma Çoşkun'un bu başarılı çalışmalarda imzasının olduğu inkar edilemez, Ekibe yeni olarak dahil edilen Kadın Doğum uzmanı olarak Dr. Serdar Aykut oldu. STK camiasının yakından tanıdığı mevcut başhekim yardımcılarından Dr. Kemal Ürkmez ile idari kadroda yerinin devamı konusunda karar alındı.İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne deneyimli ve tecrübeli isim Fahri Ağcan ile devam edilecek. Ağcan'ın geçmişi başarılarla dolu, daha önce uzun süre Mardin'de Muhasebe müdürlüğü yapmış sevk ve idare yeteneği yüksek bir isim.Kalite ve Destek Hizmetlerine, şehrin çok iyi tanıdığı Yönetici Uzmanlık ve 5 yıl Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü yapmış personeli tarafından sevilen etkili bir isim olan Yakup Kolsuz atandı. Kolsuz'un kariyeri başarılarla dolu. İdarecilik hususunda sevilen Kolsuz bu işe taze kan olarak atandı.
Kolsuz'dan boşalan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü Gülten Kartal Karadağ'a teslim edildi. Karadağ aynı hastanede çeşitli birimlerde sorumluluk üstlenmişti. Hastanehemşirelerinin koordinatörlüğünü yapan başarılı isim ödüllendirilerek bu kez müdürlüğe Sağlık Bakım Hizmeller Müdürlüğüne Atandı

AYRINTILAR GELİYOR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri