Furkan Soyalp, Sumudica’yı anlattı

Gaziantep Futbol Kulübü’nün genç isimlerinden Furkan Soyalp, teknik direktör Marius Sumudica’yı tarif etmenin zor olduğunu söyledi.

Bu sezon kiralık olarak geldiği Gaziantep Futbol Kulübü’nde bir dönem sakatlık geçiren Furkan Soyalp, ligin ikinci yarısına hazırlanırken, Antalya kampında ise açıklamalarda bulundu.
SUMUDİCA FUTBOLCU GİBİ
Furkan, “Sumudica'yı tarif etmek biraz zor, duygularını anlık yaşıyor. Umarım bu ligde başarılı devam eder, saygı duyuyorum.Duygularını anlık yaşıyor ve bu zaman zaman sahayada yansıyor. Bazen çok mutlu oluyor, bazen çok sinirleniyor. Bizim kadar gole seviniyor. Aslında buda onun başarısında bir sırrı olabilir. Bunu kendiside kabul ediyor, çünkü bizim gibi yaşıyor. Saha içinde hoca gibi değil ama, futbolcu gibi yaşıyor. Buda onun başarısına ve samimiyetine sebeb oluyor” dedi.
HEDEFİMİZ İKİNCİ YARIDA BAŞARILI OLMAK
Ligin ilk yarısı biraz sıkıntılı başladı ve daha sonra puanları topladıkça takımın özgüveni geldi. Ligdeki ilk yılı olan bir takım için sayısal olarak iyi bir durumdayız. O yüzden şu anda yüzler geliyor, kamp ortamı çok iyi gidiyor. Takımımızın morali yerinde. Ligin ikinci yarısında aynı performansı devam ettirerek hedefimiz alt sıralardan çok yukarılarda olmak” dedi.
BURSASPOR’U UNUTAMAM
Bugünlerde takip ettikçe daha çok anlıyorum, bugün ben Süper Lig’de bu durumlardaysam eğer, burada tutunabiliyorsam en büyük sebebi Bursaspor’dur. Oranın alt yapısında ve A takımında forma giydim ve o günler bana birşeyler kazandırdı. Türk futbolu için çok önemlidir Bursaspor. Çok sayıda futbolcunun yoluda oradan geçmiştir. Ben inanıyorum ki, biran önce onlarda layık oldukları yere geri döneceklerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri