Son Dakika...Bak Şu Utanmaz...Gözü Doymaz Gaziantep'li Zengine! Kim Bu Bakanın Sözünü Ettiği Utanmaz Gaziantep'li Zengin?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, bakanlığın 2021 yılı bütçesinin sunumunda Gaziantep'li 1 zenginin sosyal yardıma başvurduğu halde ciddi mal varlığıyla dikkat çektiğini söylemesi Gaziantep'te gündem oldu...

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, bakanlığın 2021 yılı bütçesinin sunumunu yaptı. Selçuk, vatandaşlara hizmetlerini daha etkin şekilde ulaştırmak için faaliyetlerini çalışma hayatı, sosyal güvenlik, sosyal hizmetler ve sosyal yardımlar başlıklarında yürüttüklerini söyledi. Soruları yanıtlayan Bakan Selçuk sosyal yardım başvurusu yapan bir Gaziantepliyi örnek gösterdi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, soruları yanıtlarken pandemi döneminde bazı kişilerin sosyal yardıma başvurduğu halde ciddi mal varlığıyla dikkat çektiğini söyledi. Selçuk, “Gaziantep’ten 403 dönüm arazi kaydı, 136 dönüm fıstık bahçesi, 131 büyükbaş hayvan, en eskisi 2010 model olmak üzere 5 araç kaydı, evinin içerisinde ise iki çalışanı var.Eğer biz bunlara vermiş olsaydık, bu sefer de ‘yersiz ödeme yaptınız’ eleştirisi gelecekti" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri