Gaziantep'te düğün salonlarının şark kurnazlığı!..

"Vali Davut Gül'ün başkanlık ettiği Gaziantep İl Hıfsızssıha Kurulu toplantısında " kına gecesi" nin yasaklanması, düğünlerin ise 2 saatle sınırlandırılması kararı alınmıştı. Ancak , bazı düğün salonu sahipleri bu " Koronavirüs" yasağını şark kurnazlığı yaparak delmeye çalışıyor."

Vali Davut Gül'ün başkanlık ettiği Gaziantep İl Hıfsızssıha Kurulu toplantısında " kına gecesi" nin yasaklanması, düğünlerin ise 2 saatle sınırlandırılması kararı alınmıştı. Ancak , bazı düğün salonu sahipleri bu " Koronavirüs" yasağını şark kurnazlığı yaparak delmeye çalışıyor.

Kına gecesi yerine aynı salonda " düğün" yapma önerisi getiren salon sahiplerinin, düğün sahibinin "iptal edelim" önerisi karşısında tam ücret istemesi " bardağı taşıran son damla" oldu. Düğün salonu sahipleri ile çocuklarının mürevvetlerini görmek isteyenler arasında tartışma çıktı.

Konuyu Twitter hesabından paylaşan Büşra Kaplan isimli bir düğün sahibi şikayetini şu sözlerle ifade etti:

Büşra Kaplan
Valiliğin iptal ettiği kına gecelerinden salonlar paranın tamamını talep ediyor. Kınanızı düğün gibi gösterip töreni yapalım diyorlar iptal için ısrar edince de paranın tamamını alırız diyor. Başka mağdur olanlar var mı?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri